Milyen országokban fogadják el a gyógypedagogusi diplomát?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtam rajta, hogy egyetem után talán külföldön is tanítanék. Tudtok olyan orszagokat ahol a pedagógusok/ gyógypedagógusok diplomáit elfogadják? Tudom, hogy minden országban leellenőrzik, és hitelesítik, engem főleg az érdekel, hogy hol nem kell elkezdeni az egyetemet újravégezni, hanem lehet szinte azonnal munkába állni (persze a megfelelő nyelvtudással).2022. jan. 29. 19:31
11/12 anonim válasza:
Csak igy siman egyikben sem.
Honosittatni kell. Hogy hol mi szükséges hozzá, azt az adott ország határozza meg. Lehet csak egy felsőfokú nyelvvizsga, lehet egy különbözteti is szükséges.
12/12 anonim válasza:
Mennyi bunkó van itt.
Kedves kérdező, sok sikert Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!