Átlag diplomás ember Magyarországon élve és dolgozva éven kb minimum 6 millió Ft-ot félre rak, megtakarít?
"Erre mondta a férjem, hogy a szégyen vagyok, lúzer, nyomi, csak konc a nyakukon, semmirekellő, mert a nő ismerősei és a kolléganői a dupláját és még többet is megkeresik, nem mint én, a szerencsétlen sutyerák."
1. Menj oda dolgozni, ahol ő dolgozik.
2. Aztán válj el tőle.
"Erre mondta a férjem, hogy a szégyen vagyok, lúzer, nyomi, csak konc a nyakukon, semmirekellő, mert a nő ismerősei és a kolléganői a dupláját és még többet is megkeresik, nem mint én, a szerencsétlen sutyerák."
Ez konkrétan lelki bántalmazás. Az otthoni és munkahelyi munkád lebecsülése. Uralkodni akar feletted. Az biztos, hogy jó, ha nem a minimálbért keresed (pláne diplomával), de ez a szöveg semmiképp nem elfogadható. Üzenem a férjednek, hogy 6 millió megtakarítást ne egy GYEDről visszatérő anyukától várjon el. Segítsen neked jó munkát találni, és utána segítsen a gyereknevelésben, háztartásban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!