Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem rúgják ki a goromba,...

Miért nem rúgják ki a goromba, sértő módon viselkedő női ügyintézőket?

Figyelt kérdés
Legutoljára is még annyira sem volt képes az egyik, hogy uramnak szólítson... Még a minimális tiszteletet sem adják meg! Arról nem is beszélve, hogy mosolyogni egyik sem képes, vagy netalántán néhány kedves szót intézni az ügyfélhez, talán belehalnának, vagy mi?
2022. jan. 28. 10:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10.: Nem tudom miről beszélsz, linkeld be azt a kérdést. Ha kell meg is mutathatom, hogy nem én írtam ki, de te már úgyis eldöntötted, hogy minden ilyen típusú kérdés egy embertől jön :) Szóval nem tudom, lenne-e értelme.
2022. jan. 28. 11:32
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is keress fel egy szakembert, és az majd segít abba rájönni, hogy nem körülötted forog az univerzum:)
2022. jan. 28. 11:37
 13/24 Hintalow ***** válasza:
67%
Mennyire magas árkategóriájú az a szolgáltatás, aminek az igènybevètele során ilyen viselkedèssel találkozol? Mert bár nem kène, de itt is a piaci viszonyok èrvènyesülnek, az olcsó (vagy èppen ingyenes) szolgáltatás keretein belül nem lesznek jól fizetett ès motivált alkalmazottak sem sajnos.
2022. jan. 28. 12:05
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Szia Uram!

Mosoly, kedves szó érdekel?

2022. jan. 28. 12:18
 15/24 anonim ***** válasza:
72%

"6.: Mi pedig a magadfajta ügyintézők, szolgáltatók miatt vagyunk ilyenek!"

Értem. :) Tehát felidegesít téged egy szolgáltató majd elmész és belerúgsz a másikba :) remek. csak így tovább. A magadfajta miatt ég ki a szolgáltató iparban dolgozó emberek 90%-a.

2022. jan. 28. 13:31
 16/24 A kérdező kommentje:
15.: Kettőn áll a vásár, de persze ezt te sosem lennél képes beismerni. Ugyanazt írtam mint másik, csak kicsit átfogalmazva, de az persze nem szúrta a szemedet. Kettős mérce befigyel. remek. csak így tovább.
2022. jan. 28. 13:49
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A kényszeres mosoly és a kedves szavak valószínűleg nem részei a munkaköri leírásának, tehát miért is rúgnák ki?
2022. jan. 28. 13:51
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
Elég nagy egóproblémák lehetnek, ha ilyesmin fennakadsz.
2022. jan. 28. 14:08
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, nekem túlságosan kisimult modorom van, szerintem sokak számára már irritálóan is.

Viszont mindenkihez a legnagyobb tisztelettel és udvariassággal beszélek társadalmi helyzettől és életkortól függetlenül, és soha nem ért ilyen probléma, 2-3 mondat után a legzárkózottabb ügyintéző is stílust vált, és kedves lesz.

Nem lehet, hogy a te attitűdöddel is gond van, és csak kapni szeretnél, adni nem?

2022. jan. 28. 17:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A munkaköri leírásában annyi van csak, hogy válaszoljon az ügyfelek kérdéseire, illetve intézze el az ügyet, amit el kell neki. Ennyi. Sehol nincs olyan leírva, hogy mosolyognia kell, vagy hogy uramnak kell szólítania bárkit, és pláne nincs az, hogy bájcsevegjen az ügyfelekkel.
2022. jan. 28. 19:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!