Miért nem rúgják ki a goromba, sértő módon viselkedő női ügyintézőket?
Múltkor a pénztárosok, most meg ez...
Egyszerűsítsük le legközelebb, miért nem rúgnak ki mindenkit, aki bunkó, nem udvarias, nem mosolyog, mogorva (helyettesítheted bármire), és akkor elég egy kérdést kiírni a témában.
Irónia volt, még mielőtt komolyan vennétek.
Ha mindenkit elküldenének ezért, sorra bezárna minden munkahely.
3.: Nekem ehhez mi közöm van? Ő választotta a munkáját. Nem tudom a pontos elvárásokat, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy fő irányelv az ügyfélközpontúság!! Ha nem erre nem képes, akkor menjen máshová.
A munkahelyemen eszembe sem jutna olyan, hogy jajj nem vagyok hajlandó elvégezni a kötelezettségeimet, fáradtka vagyok, mások helyezkedjenek az én helyembe, és értsenek meg!
Már leírták olvass vissza. A magadfajta vevők / ügyfelek miatt vagyunk kiégve. Az pedig hogy nem vigyorgunk egész nap tele pofával hát bocs.
Elvégezzük a munkánkat akkor is ha nem "intézünk feléd (tegezlek mert miért ne) egy kedves szót", vagy ha nem "szólitunk uramnak".
6.: Mi pedig a magadfajta ügyintézők, szolgáltatók miatt vagyunk ilyenek!
Helyezkedj egy kicsit a mi helyünkbe, havonta 50-100 olyan "kedves" szolgáltatóval találkozni, mint te. Legjobb lenne, ha robotokra cserélnétek titeket, az legalább nem flegmázik!
Ooo te vagy a pénztáros pasi ugye? Aki kirúgatná a pénztárost, mert rá nem mosolygott vagy mi...
Keress fel egy pszichológust, mert a saját életedet keseríted meg jelenleg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!