Van itt közületek risk analyst a Morgan Stanleynél? Vagy aki kicsit is belelát ebbe a munkakörbe ott?
Mennyit lehet keresni nagyjából?
Mennyi túlórával jár átlagosan?
Milyen előrejutási lehetőségek vannak?
Magánéletre mennyi idő jut? Egyáltalán, mennyire esélyes kielégítő magánéletet élni a Morgan mellett?
Jól érzitek magatokat a munkatársakkal?
Előre is köszi!:)
Szintén Morgan és szintén nem risk analyst - nekem ellentétes tapasztalataim vannak, teljesen természetes, hogy este be kell menni az amerikaiakkal a megbeszélésre, és lazán kiadják a feladatot pénteken, hogy hétfőre legyen meg.
Mindezek mellett a fizetés szerintem jobb, mint máshol és ha valaki előre akar jutni azt megteheti, csak akkor még több pluszmunkát kell bevállalni.
A munkahelyi légkör is jó - már amennyire erről beszélhetünk, mert mindenki otthonról dolgozik, egyik kollega Indiában a másik meg Kanadában. De úgy általában jó fejek az emberek és jó a hangulat - nyilván mindenki tudomásul veszi, hogy itt a napi 8 óra az inkább minimum, mint elvárt. De még nem volt olyan munkahelyem, ahol ne így lett volna.
Risk területen vagyok Morgan-nél.
-Mennyit lehet keresni nagyjából?
Jól megfizetnek. Ha sikerül az éves teljesítmény bónuszod, az lehet 1 havi fizetésed, vagy annál több. Ezenkívül kaphatsz + bónuszt, ha teljes részleged jól teljesít, ami általában 2 heti fizetés. Ha jó vagy 1,5-2 havi bónusz, azért elég jó analyst szinten. Legtöbb multinál 2 heti bónuszt adnak.
-Mennyi túlórával jár átlagosan?
Januárban összesen volt 2 óra túlórám, szept-dec között volt vagy 3 óra.
-Milyen előrejutási lehetőségek vannak?
Talán 1.5-2 év eltelte után léphetsz feljebb analystból, ha jól teljesítesz
-Magánéletre mennyi idő jut? Egyáltalán, mennyire esélyes kielégítő magánéletet élni a Morgan mellett?
Reggel 9-től este 6-ig dolgozok. Nagyon ritkán van olyan, hogy este 6 után dolgozok. Ahogy láttad a túlóra kérdésnél, átl. havi 1 nap van olyan, hogy 7-ig dolgozok. Magánélet munka viszony tőled is fog függeni. Ha rámírnak USA-ból, Londonból 17:45-kor, hogy kéne egy feladatot még megcsinálni ma, meglesem, és ha nem tudom 15-20p alatt megcsinálni, majd másnap befejezem. Van aki ott marad 7-ig és megcsinálja. Jópár évet lehúztam már multiknál, és nagyon ritkán van olyan feladat, ami tényleg sürgős (havi 1). Legtöbb ember megértő, és figyelembe veszik az eltérő időzónát.
-Jól érzitek magatokat a munkatársakkal?
Jófejek az emberek, jó a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!