Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt közületek risk analyst...

Van itt közületek risk analyst a Morgan Stanleynél? Vagy aki kicsit is belelát ebbe a munkakörbe ott?

Figyelt kérdés

Mennyit lehet keresni nagyjából?

Mennyi túlórával jár átlagosan?

Milyen előrejutási lehetőségek vannak?

Magánéletre mennyi idő jut? Egyáltalán, mennyire esélyes kielégítő magánéletet élni a Morgan mellett?

Jól érzitek magatokat a munkatársakkal?

Előre is köszi!:)

2022. jan. 27. 04:40
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk en tok mas teruleten dokgoztam ott, de a work-life balance sosem volt problema, kb egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor kellett komolyabban tulorazni. Egy tok jo csapatom volt, jol ereztem magam. Dolgoztam korabban magyar banknal is, na ahhoz kepest eg es fold.
2022. jan. 27. 05:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Szintén Morgan és szintén nem risk analyst - nekem ellentétes tapasztalataim vannak, teljesen természetes, hogy este be kell menni az amerikaiakkal a megbeszélésre, és lazán kiadják a feladatot pénteken, hogy hétfőre legyen meg.

Mindezek mellett a fizetés szerintem jobb, mint máshol és ha valaki előre akar jutni azt megteheti, csak akkor még több pluszmunkát kell bevállalni.

A munkahelyi légkör is jó - már amennyire erről beszélhetünk, mert mindenki otthonról dolgozik, egyik kollega Indiában a másik meg Kanadában. De úgy általában jó fejek az emberek és jó a hangulat - nyilván mindenki tudomásul veszi, hogy itt a napi 8 óra az inkább minimum, mint elvárt. De még nem volt olyan munkahelyem, ahol ne így lett volna.

2022. jan. 31. 15:16
 3/3 Blaster123 ***** válasza:
100%

Risk területen vagyok Morgan-nél.

-Mennyit lehet keresni nagyjából?

Jól megfizetnek. Ha sikerül az éves teljesítmény bónuszod, az lehet 1 havi fizetésed, vagy annál több. Ezenkívül kaphatsz + bónuszt, ha teljes részleged jól teljesít, ami általában 2 heti fizetés. Ha jó vagy 1,5-2 havi bónusz, azért elég jó analyst szinten. Legtöbb multinál 2 heti bónuszt adnak.

-Mennyi túlórával jár átlagosan?

Januárban összesen volt 2 óra túlórám, szept-dec között volt vagy 3 óra.

-Milyen előrejutási lehetőségek vannak?

Talán 1.5-2 év eltelte után léphetsz feljebb analystból, ha jól teljesítesz

-Magánéletre mennyi idő jut? Egyáltalán, mennyire esélyes kielégítő magánéletet élni a Morgan mellett?

Reggel 9-től este 6-ig dolgozok. Nagyon ritkán van olyan, hogy este 6 után dolgozok. Ahogy láttad a túlóra kérdésnél, átl. havi 1 nap van olyan, hogy 7-ig dolgozok. Magánélet munka viszony tőled is fog függeni. Ha rámírnak USA-ból, Londonból 17:45-kor, hogy kéne egy feladatot még megcsinálni ma, meglesem, és ha nem tudom 15-20p alatt megcsinálni, majd másnap befejezem. Van aki ott marad 7-ig és megcsinálja. Jópár évet lehúztam már multiknál, és nagyon ritkán van olyan feladat, ami tényleg sürgős (havi 1). Legtöbb ember megértő, és figyelembe veszik az eltérő időzónát.

-Jól érzitek magatokat a munkatársakkal?

Jófejek az emberek, jó a hangulat.

2022. febr. 9. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!