Egyetem mellett munka, vagy inkább tanulás?
Szerintem picit gáz, úgy Msc-t végezni, hogy nulla munkahelyi tapasztalatod van.
Nem társadalmi szempontból. Tehát én nem ítéllek el emiatt és nem ciki. Inkább karrier szempontjából furcsa évekkel később neki indulni a nagy világnak.
Tehát személyszerint én inkább végeznék félévvel később, de dolgoznék Msc mellett.
Jelenleg én is Msc-n gondolkozom, de jelenleg a legjobb opció számomra annak tűnik, hogy 1 évek dolgozom, majd utána levelezőn csinálom főállás mellett.
(szintén mérnöki szak, BMEn)
A 2-es vagyok. Én mondjuk abba a legutolsó évfolyamba tartozok, ahol nem volt külön BSc és MSc, hanem egy 5 éves képzés volt a végén MSc diplomát adtak, nem lehetett opcionálisan megállni BSc-nél.
Így hogy meg van bontva, kicsit valóban könnyebb, másabb ebből a szempontból. Ha olyan munkát találsz, ami szakmába vág és még jól is fizet, akkor bevállalható, még akkor is ha emiatt később végzel. De az, hogy pl krumplit sütsz a McDonaldsban nem hiszem, hogy olyan lényeges szakmai tapasztalatnak számítana a későbbiekben.
Ha már mindenki elírta, én nem mérnöki, de nagyon hasonló szakra jártam: ELTE TTK vegyész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!