Mit tennétek? A cégnél ajánlottak egy magasabb pozíciót, szerteágazóbb feladatokkal. Viszont elveszíteném a bérpótlékaim java részét (ott nem jár) Nyilvánvalóan kevesebb pénzért nem vállalom el.
Most viszont nemcsak hogy rám tolnák a főnökeim azokat a feladatokat is amik a másik munkakörben vannak, hanem még pár napos továbbképzésekre is kell(ene) mennem. Így viszont elveszíteném a műszakpótlékjaim java részét (30% plusz műszakonként)
A béremről továbbra sincs infó, nincs új szerződésem, munkaköri leírásom.
Ti mit tennétek?
Elvégeznétek a plusz munkát? Mennétek a továbbképzésre? Vagy amíg nincs megállapodás, addig maradjon minden a régiben?
10: Nem tudom, te hogy vennéd, ha úgy dolgoznál, hogy 2 nap munka, 2 nap szabad és így tovább. És a két szabadnapodon a saját költségeden kellene menned továbbképzésre, a szabadnapod terhére. Se a 100km-s utakat, se az ott töltött időt nem fizetik.
Egy ideig bevállaltam, mert januártól ígérték az új pozíciót, aztán január elején februártól, most meg majd meglátjuk, de a februári beosztásom a jelenlegi pozícióm szerint van, megspékelve a plusz munkákkal, fizuról meg egy szó se.
Igen, sajnos ez egyre gyakoribb, nálunk is többen jártak így:
Figyu felmondott a Józsi, át kéne venni a feladatai egy részét, aztán "majd" taláunk módot arra, hogy emeljük a pénzedet, mert értjük, hogy ezzel több lett a munkád, de most légyszi segíts ezzel nekünk.
Ez után az idő telik, a "majd" meg egyre messzebb kerül. Erre egy megoldás van, követni kell a Józsit.
#11: Hány nap tréningért mennyivel nagyobb fizhetést kaphatsz?
Távlatokban, karrierben kell gondolkozni, nem 2 napra előre
14: "Távlatokban, karrierben kell gondolkozni, nem 2 napra előre"
pontosan, ezért nem szabad hagyni, hogy átba**ák az embert, mert akivel egyszer meg lehetett tenni, azzal megteszik máskor is.
14_ Mint már írtam, nem ez lenne az első tréning amire szabadidőmben elküldenek és még az utat is neked kell fizetned.
Távlatokban gondolkodtam, ezért vállaltam be eddig, ígérgették a magasabb bért és az előrelépést. De ez még most is csak az elvárások szintjén van felőlük, kompenzálást nem kaptam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!