Budapesten aki minimálbért keres az tényleg nagyon hülye?
Mivel az internetes trollok szerint ott a takarítónő is nettó 300 ezret keres, igen, aki minimálbért keres ott, az nagyon hülye.
Csak amikor meg kéne mutatni az állásokat ahol tényleg napi 8 órával van nettó 300 ezres bér mindenféle végzettség nélkül, akkor vannak bajban a trollok.

Minimálbér eleve csak annak adható, akinek nincs középfokú végzettsége, de ez ritka Budapesten. Valamilyen végzettséggel a fiataloknak olyan 200-300ezer nettó reális, de 300ezer azért már igen-igen jónak számít.
Az #1-es által említett trolloknak van annyi igazságuk, hogy mivel sokan mentek külföldre, így munkaerőhiány van. Tehát ha te szakmunkás vagy és vállalkozóként dolgozol, kevés lesz a konkurenciád, tudsz jól keresni. (Pláne ha nem okosba megoldós vagy és nem számlát adni.) De alkalmazottként valószínűleg nem fogsz 300ezret keresni fizikai munkával.
4: én nem szakmunkásokról beszéltem. Hanem arról hogy elmész az első munkahelyre ami szembe jön.
Nekem a nagy Pesten 170 nettót akartak adni tavaly, 8 órában, ráadásul kemény fizikai munkára.
A válaszom erre az volt hogy a durva anyátokat, hazajöttem inkább Ózdra, a 150 nettó itt is megvan, és itt nem 100 ezer egy szobabérle t rezsivel.

"Nekem a nagy Pesten 170 nettót akartak adni tavaly, 8 órában, ráadásul kemény fizikai munkára.
A válaszom erre az volt hogy a durva anyátokat, hazajöttem inkább Ózdra"
:D
A nagy Pestről az első kudarc után hazafutottál anyuhoz?
Gondolom Ózd a nagy Pesthez képest egy aranybánya lehet, sőt Los Angeles!

A nővérem Budapesten mesterdiplomás tanárként kap nettó 170 ezret.
Szerintem nagyon hülye, hogy ennyiért csinálja.

"budapesten nem kapsz embert minimálbérért"
Ó dehogynem. nálunk az összes technikai portás konyhűs takarító stb minimálos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!