Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet kiszűrni a...

Hogyan lehet kiszűrni a troll, félrevezető vagy csak hozzá nem értő válaszokat? (Karrier, fizetés, állás kategóriában.)

Figyelt kérdés

Biztos van másik kategóriában is bőven ilyen, én most konkrétan karrier, állás, stb. témára értem.

Hát bőven van aki direkt trollkodik meg aki talán nem rossz szándékból de okoskodik, pedig nem ért hozzá (eléggé) és félrevezet.

Aki nagyon látványosan csinálja azzal nincs is baj, mert azt nem veszi senki figyelembe.

De aki jól előadja, úgy mintha értene hozzá, illetve nem támadólag, stb. azokat hogy lehet szűrni?

Én is volt már hogy belefutottam ilyenbe, egy darabig tényleg nagyon hihető volt, aztán kiderült, hogy köze sincs hozzá. Végül a moderátornak jelentve és törölve lett a kérdés.

Azt már meg sem kérdezem, hogy miért szórakoznak ezzel egyesek.

2022. jan. 22. 16:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Természetesen nem csak itt akarok tájékozódni meg nem is csak a neten. De azért szerintem sok minden van amiben érdekes lehet, lenne meghallgatni mások esetét, hogy neki mi hogy volt.

Sokszor árnyalja a képet, a hivatalos leírásokat, stb...

Szerintem értitek mire gondolok.

Egyébként ahogy néztem, kicsit keresgélve kulcsszavakkal, 5,de főleg 10 éve fényévekkel normálisabb válaszok születtek.

Lehet, hogy nem voltak pontosak, de nem ezt lehet látni, hogy csak kiosztani akarják az embert vagy a saját (talán kitalált) sikereiket előadni.

Mert már csak ez maradt.

Nem tudom mitől változott meg.

Ismerkedés meg ilyen rovatokat direkt nem nézek. Egyrészt nem is érdekel, másrészt ott kb a neten egyértelmű, hogy ez várható.

Csak azt hinné az ember komolyabb témákban nem.

Nem tudom hova lettek azok akik régen normálisan fórumoztak.

Amikor egyetemista korú voltam, több mint 10 éve, volt sok fórum ahol sok mindenről lehetett infókat kapni, beszélgetni.

Legyen szó akár filmekről, akár egyetemi, tanulmányi dolgokról, akár egyebekről.

Később sok fórum meg is szűnt.

2022. febr. 9. 17:03
 12/13 Hintalow ***** válasza:

Règebben kisseb volt az oldal, azóta rászabadult rengeteg ember, ès ez óhatatlanul a szìnvonal romlását hozza magával.

A fórumok meg, hát azok bizony kihalófèlben lèvő állatfaj. Nekem is volt règebben több fórum, amit látogatta. Az èrdeklődèseimmel kapcsolatban, de mára ha lèteznek is, csak egy kihalt tèr mind, be sem lèp senki. Átköltöztek a facebookra mind 🤷

Ami nagy, jelenleg is èlő fórum, ès bár elèg kocka a nagy rèsze, de azèrt rengeteg egyèb tèma is van, az pl. a Prohardver.

2022. febr. 10. 09:12
 13/13 A kérdező kommentje:

Egyébként én azt hittem (valaki hasonló kérdésre azt írta és logikusnak tűnik), hogy éppen már csak kevés ember látogatja az oldalt.

Ugyebár anonim és egy szűk csoport uralja, akik már csak támadnak, leminősítenek, magukat magasztalják, úgy hogy a másikat próbálják szerencsétlennek beállítani.

Régen jobb volt, de már csak az ilyen nyomorultak maradtak.

Nem tudom igaz-e, de tényleg érdekes lenne látni, hogy vajon ugyanaz az ember hány hozzászólást ír.

Én mindenesetre csalódtam az oldalban de normális fórum sincs már (ezek szerint) ahol kérdezni, beszélgetni lehet dolgokról.

Facebookon azért sok mindent én nem írnék ki, szerintem érthető.

2022. febr. 11. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!