Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Másnak is ilyen nehéz munkát...

Másnak is ilyen nehéz munkát találni vidéki nagyobb városban,vagy csak én vagyok defektes?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok. Pályakezdő.

2 hónap alatt kb 20 pályázatot is beadtam munkára, de semmi visszajelzés,ami volt is az elutasítás.

Érettségivel és OKJ szakmákkal rendelkezem,jelenleg a harmadik szakmámat is csinálom távoktatásban+ egyetem.

Már olyan helyekre is adtam be jelentkezést ahová nem kell szinte iskola,vagy csak 8 általános,de itt is semmi visszajelzés. Mintha meg sem kapnák a pályázatot. Mondjuk annyit mondhatnának hogy bocs de nem,vagy hogy mi a baj.

Na most megfordult bennem hogy félig ázsiai vagyok apai részről ezáltal a nevem se Magyar és eléggé látszik ez rajtam. Létezhet hogy ilyen gond van? (Csúnyán mondva diszkrimináció?). Bár mondjuk van magyar nevem is és a vezetéknevem is magyar így gondoltam már arra is hogy teljesen magyar névre váltok,és úgy hátha.

Melyik városban jobb a helyzet munkalehetőség szempontjából?

2022. jan. 21. 01:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nekem sem sikerült munkába állni,sok helyre beküldtem de semmi..mostanában meg az álláshírdető oldalakon leginkább ferfi munka vagy olyan amihez végzettség kell olyan munka van.Én is pályakezdő vagyok..1 szakmám van plussz érettségi.Vagy lehet nem jó az önéletrajzom..nem is tudom.
2022. jan. 22. 15:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez Magyarország. Tudom milyen érzés, júniusban jöttem haza Németországból, onnantól fogva folyamatosan kerestem munkákat, végül augusztus végére sikerült csak találnom komissiózó munkát. Itt Miskolcon két véglet van jóformán: összeszerelő meg diplomás mérnökök.

Szép és jó ez a felköltözés Budapestre is, de valamiből fel is kell költözni. Az embernek nincs munkája, vagy olyan, ami alig fizet abból nem fog Budapestre felköltözni. Főleg az ottani lakhatási árak mellett.

2022. jan. 24. 12:24
 13/13 A kérdező kommentje:
12: Teljes mértékben igaz sajnos :(
2022. jan. 24. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!