Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzban lehet hazudni...

Önéletrajzban lehet hazudni az évszámoknál?

Figyelt kérdés

Diploma után két évig nem tudtam elhelyezkedni illetve alkalmi munkáim voltak, utána szabadúszó voltam feketén.

Igazából csak annyit hazudnék hogy a diplomámat 1 évvel később írnám be és beírnám a szabadúszást is. Ezt így lehet?

2022. jan. 19. 18:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

és amúgy honnan lehet lekérdezni azt, hogy ki mikor diplomázott? vagy miért érdekelne ez bárkit is?

én pl megelőlegeztem magamnak egy nyelvvizsgát, túl hamar hívtak be interjúra, minthogy tudtam volna az eredményét

soha nem érdekelt senkit

2022. jan. 19. 19:34
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Engem elég felelős pozícióba vettek fel egy 20 mrd-os forgalmú céghez, de az iskolai papírjaimat meg se nézték, hogy egyáltalán létezik-e.
2022. jan. 19. 23:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze, tuti módszer kamuzni már az elején. Ráadásul a diploma dátumát, amiről valószínű kérnek majd egy másolatot (ha nem is a felvételi folyamatban, hanem utána a HR, hogy meglegye nekik)
2022. jan. 20. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!