Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem jó ÉRTÉKESÍTŐ-ként...

Miért nem jó ÉRTÉKESÍTŐ-ként dolgozni?

Figyelt kérdés
egy pályakezdő kérdi, aki nem tudja bevállaljon -e ilyen állást.
2010. szept. 9. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy hol. Van ahol csak jutalékot fizetnek és nincs fix bér.
2010. szept. 9. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is pályakezdő vagyok, de be is akartak etetni. egy biztos biztosítóhoz ne menj!

Fix bér is kb 60 ezer, és vállalkozói igazolványt kell kiváltanod majd nehogy fizessenek utánad.

Szóval én ilyet el nem vállalnék, de ez én vagyok:)

2010. szept. 9. 13:13
 3/5 anonim válasza:
60%
azért nem jó értékesítőként dolgozni mert teljesítményre fizetnek, magadnak kell megszervezned a munkát, magadnak kell telefonálni, magadnak kell kiszabni a munkaidőt, magadnak kell ügyfeleket keresni, szóval saját magadnak dolgozol, és annyit kapsz érte amennyit tettél érte... ha te ezt nem tartod igazságosnak akkor nem jó értékesítőként dolgozni, az alkalmazotti munkaviszony tökéletes ahol lehet nap mint nap mellőzni a munkát fix bérért és szidni a főnököt egy életen át... /akinek nem inge ne vegye magára/
2010. szept. 9. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg kell nézni milyen erre van lehetőséged és el tudod dönteni bevállalod vagy sem. Nem kell félni az önállóságtól, Én 28 évet dolgoztam fix béres munkahelyen, úgy alakult munkanélküli lettem, 1 évig nem találtam munkát, majd jött egy lehetőség ahol megtaláltam önmagam, vállalkozó lettem és már nem szeretnék fix helyen, fix bérért, fix hülyeségeket, fix kihasználást, megaláztatást eltűrni.
2010. szept. 12. 20:06
 5/5 anonim válasza:

Szerintem CSAK értékesítőként érdemes dolgozni alkalmazottként.

Persze függ attól, hogy mik a hosszútávú céljaid. Ha igazi vérbeli vállalkozó akarsz lenni én csak az értékesítési szakmát tudom ajánlani tapasztalat és tudás szerzés céljából. Igazából itt lehet megtanulni üzletet kötni. De ha egy nagy vállalat kis irodájában akarod nézni napi 8 órán keresztül a monitort 45-50éves korodig (majd utána kitesznek az utcára) akkor nem ajánlom semmiképp :).

Igazából ez csak akkor tanácsolom, ha olyan a jellemed mint egy igazi businessman/woman-nek: kommunikatív, kezdeményező, gyors észjárású, üzleti szemlélet stb.

Tudom ajánlani Robert Kiyosaki és Napoleon Hill könyveit, és persze az összes többit a Gazdasági szekcióból :)

2010. szept. 13. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!