Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A közmunkát (sepregetés,...

A közmunkát (sepregetés, gereblyézés, jobb esetben) tekinthetjük egyenértékű munkának a gyári vagy éppen irodai munkával?

Figyelt kérdés

2022. jan. 18. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi gereblyézést akartam írni, autocorrect átírta xd
2022. jan. 19. 07:51
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

"Mint mikor a gyári melósok szerint az irodai szellemi munka csak aktatologatás meg kávézgatás."

egyébként elég sokszor tényleg ennyi

egy "irodai" szellemi dolgozó

a rendszer amit építettem azért tartozok felelősséggel, hogy működjön

de általában szerencsére működik, tehát sok dolog nincs

mondjuk ehhez inkább ésszel, mint erővel kell dolgozni

ezzel szemben a sori melós nyakában ott a napi norma

2022. jan. 19. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nem tekinthetjük annak, éppen ezért keresik a minimálbér felét a közmunkások. Sajnos van aki csak erre alkalmas, vagy nincsen más lehetősége.

Szerintem a 3-4 óra gereblyézés is jobb, mintha csak otthon döglene az ágyban nézve a tévét vagy bűnözne.

2022. jan. 19. 13:37
 14/16 anonim ***** válasza:
23%

10-es

Az irodai munkások döntő része adminisztrál, iktat, meg excelt gyárt és nem dönt semmiben.

2022. jan. 19. 13:54
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
#14 igen, nyilván ilyen is van, de a gyári melósok a mérnökökre is ezt mondják. Tudom, mert apum csarnokvezető egy ilyen gyárban és jártam már bent a soron, hallottam az ottani agymenéseket, már ha ezt lehet annak nevezni :D
2022. jan. 19. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:
13-as mi bajod a TV nézéssel?
2022. jan. 25. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!