1milliós nettó profit vállalkozóként havonta, vennél lizingre autót?
Egyénivállalkozóként dolgozom mint szoftverfejlesztő, átlagosan 1millió nettó a bevételem(összes) kiadásom: albérlet 150k, kaja 70k,egyéb:30k.
16milliós autóról lenne szó(skoda)
3-6 havi jovedelemert erdemes autot venni.
Tehát ha jól értelmezem akkor nekem soha nem lehet 15 miliós autóm? :)
Mivel ez a fizetés nálam a plafon
Első autónak ne a szalonból vegyél zsír új kocsit. Vegyél valami 2M alatti használtat, amit nem sajnálsz törni-zúzni,aztán 1 év után, amikor megvan a rutin, akkor már jöhet valami drágább.
Ha nincs garázsod, akkor én később sem vennék újat. Kint hagyod az utcán és meghúzzák, rányitják az ajtót, lelopják a márkajelzést, veri a jég, stb.
Senki se tiltja meg , vehetsz ilyen skodat. Ha az tetszik vedd meg.
Mivel ennek az autónak az ára 10 milliót esik 5 év alatt havi 200e Ft az értékvesztése. Gondolom ezt megnézted és ehhez a hitel kotlsgeet rateszed plusz apróságok havi 380 körül már van is egy ilyen új autód.
Persze akkor még nem mentél vele.
Te tudod hogy ez neked így jó vagy se
Nem 13# vagyok.
Bármikor lehet, 16 milliós autód, ez a saját vàlasztásod, csak annyi, hogy nem egy racionális választás.
Elköltenéd a megtakarított pénzed, egy erősen amortizálódó tárgyra, közben lenullázod a vagyonodat.
Egyébként EV-ként tényleg az a nettó 1m a plafon szoftverfejlesztőként? Szerintem nem.
Egyébként EV-ként tényleg az a nettó 1m a plafon szoftverfejlesztőként? Szerintem nem.
Részemről de, a képességeim eddig engedik :)
A lízing baromság, ha nem tudod elszámolni. Márpedig katás EVként nem fogod.
16millióért új autó is baromság egy kezdő sofőrnek. Vegyél kpre 3 misiért egy pár éves egyszerű benzinest, aztán csókolom.
A többi hozzászólásban már mindent leírtak.
Ugyanezt tudom megismételni.
Nálam mindegy mennyit keresek (egyébként közel ennyit mint amit írtál)
Így hogy első autó lesz maximum 2-4 millió között, benzin, és kizárólag kp-ért.
Casco-t köss majd. 99% hogy meg fogod húzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!