Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a fizetes egy biciklis...

Mennyi a fizetes egy biciklis futarnak pl wolt, foodpanda es hasonloknak illetve hogyan mukodik a “beosztas”?

Figyelt kérdés

2022. jan. 14. 01:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11%
300-400 k ha ettől több azért rengeteget kell dolgozni, ilyen hidegbe -20 fokba meg nyáron 40 fokba tenyleg jó bicajozni! Beosztás : van egy app, abba bejelentkezel, na most ha a közelben kerozol akk te veszed fel a rendelést te viszed ki a kajat . Rugalmasak. Vallalkozoi szerződésben alkalmaznak amibol ki kell csengetnek 50 k -t azthiszem , na most ha keveset tekersz ezt akk is fizetni kell. Normalis ember normalis munkát keres, az év vicce, hogy biciklive szerencsetlen késnek ezek a futárok.. kocsival sem futar kód el csak ha cegest adnak.. én hatassal enyémben menjen a km aha nem. Normalis munkát nézzél!
2022. jan. 14. 01:29
 2/13 anonim válasza:
Katás vállalkozó kell legyél, a szerződést is erre írják. Havonta 50 ezres járulekot kell fizetned ha kerestél ha nem. Nagyon sokan ebbe nyomják, valaki kocsival , valaki biciklivel , gondolom jól keresnek vele, mert akkor nek tekernének ilyen sokan !
2022. jan. 14. 08:52
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
nekem azt mondta egy futár csajszi, hogy nettó 500 megvan neki és csak este csinálja munka után. Többet keres vele mint a főmunkahelyén.
2022. jan. 14. 09:14
 4/13 anonim ***** válasza:
21%
Napi 8-9 órával simán meg lehet keresni 500-600ezret még többet is.
2022. jan. 14. 10:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Oraberben nezve?
2022. jan. 14. 11:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy lehet 5-600 ezret megkeresni sima biciklivel! :D Szép is lenne, de sajnos ez kamu.

Az óránkénti bevétel többnyire 2000-2500 Ft közt alakul, ha sok a rendelés és/vagy épp bónuszt fizetnek, akkor 3000 fölé is mehet, de ez ritka. Az ebédidei csúcsidő 2-3 óra, a vacsoraidei 3-4, ehhez kell igazodni.

Biciklis futárként valószínűleg valahol 200 és 300 ezer közt lesz a havi nettód, attól függően, hogy mennyit bírsz dolgozni (fárasztó ám a futárkodás! :). A félmilliós vagy magasabb bevétel normál, emberi erővel hajtott bringával képtelenség. Legfeljebb szuper edzett, profi versenyzők lennének képesek rá, pehelykönnyű országúti bringával, heti hat napot dolgozva.

2022. jan. 16. 19:28
 7/13 anonim ***** válasza:

#3 A tipikus nagyotmondás esete. Ahhoz, hogy a csajszi összehozzon havi félmillát úgy, hogy csak hétköznap este szállít (és most ne feszegessük, hogy honnan van energiája és lelkiereje munka után rendszeresen 3-4 órát bringázni), óránként minimum 6000-7000 Ft bevétel szükséges folyamatosan, ami kizárt. Egyébként meg minek dolgozik főállásban, ha egy kis bringázással királyi sora lehet?

Biciklivel óránként 4-5 rendelésnél többet kiszállítani nagyon ritkán lehetséges, mázli kell hozzá, meg mondjuk, zuhogó eső.

2022. jan. 16. 19:42
 8/13 anonim ***** válasza:
6os. Nem kamu! Egyik legjobb barátom bicajos futár netpincernel (most már foodpanda) 6 napot dolgozik, napi 8-9 órát. Több mint 500 ezret keres havonta.
2022. jan. 17. 00:00
 9/13 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. A csaj aki azt mondta hogy esti futárkodással megkeres havi 500-at nem biciklis futár, hanem autóval jár. Bocsánat rossz helyre írtam ezt a választ. Egyébként én is azt kérdeztem tőle egyből, hogy ha esti munkával jobban keres mint a főállásában akkor azt mért csinálja. Azt válaszolta, hogy azért, mert 5 évet tanult a diplomájáért és nem akarja kukába dobni.
2022. jan. 17. 09:33
 10/13 anonim ***** válasza:

#8 A barátod tisztán izomból teker, vagy van a bringán elektromos rásegítés?

Heti hat nappal, vagyis kb havi 200 órával számolva még épp hogy hihető az 500 ezres kereset (pláne télen, amikir szinte folyamatosan van bónusz), de ilyen fokú fizikai terhelést csak kevesen bírnak, ezért nem mondanám, hogy bárki, bármilyen biciklivel "simán" megkereshet ugyanennyit.

#9 Lehet, hogy szexi a csaj, ezért sok jattot kap.

2022. jan. 17. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!