Hogy engedheti meg magának bárki is hogy minimálbérért dolgozzon? Mit csinál 111.000 nettóval? Idéntől 133.000.... de hát ilyen árak mellett fényevők ezek, vagy mi?
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 19:46
11/16 anonim válasza:
Nálunk pl barátnőm férje 900e körül vagy néha afelett keres, emellett ő dajka nem sok fizetésért oviban, de neki jó ez.
12/16 anonim válasza:
Feleségem egy nagy multinál csoportvezető, havi br 850 ezer körül kap, plusz céges telefon, autó, laptop. Így elvagyunk az ő fizetéséből, én elmentem a MÁV-hoz minimálbérért. Annyi a dolgom, hogy egy irodában ülök és a dolgozók ruhaellátmányáról táblázatot vezetek. Ha nem megyek be 1 hétig akkor se keres senki, ill. alap az évi 3 hónapos betegállomány. Mivel a feleségem szeret dolgozni és jól is keres, megélünk az ő pénzéből, mivel én utálom dolgozni.
13/16 anonim válasza:
12 hogy tud egy magadfajta semmirekello ilyen feleseget talalni?
15/16 anonim válasza:
14-esnél a pont. 😋
13-as elhiszem, hogy szörnyű sorscsapás lehet kis farokkal élni, de próbáld meg kompenzálni egy 7-es BMW-vel. Sipirc vissza dolgozni!
16/16 anonim válasza:
"Bőven meg lehet élni ennyiből is, ha nem kell albérletet, rezsit fizetni, ezeknek a megfizetését meg könnyű kijátszani."
annyit mondok erre, hogy anyád p%csája az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!