Angliában egy minimálbéres állás jónak számít 90GBP/hét lakbér mellett?
Figyelt kérdés
37,5 óra hetente. Meg lehet belőle rendesen élni? És félretenni?2015. okt. 16. 11:10
1/10 anonim válasza:
Ha ilyen rettenetesen olcsón találtál albérletet, akkor meg lehet belőle élni. Félretenni már nem biztos, vagy ha mégis, nem sokat.
2/10 anonim válasza:
Az Heti 250 GBP. Ebből lejön 90 szállásre (rezsi benne van?), marad heti 140 GBP.
Kérdéses, hogy angliában hol, de arra elég kb. mint itthon egy 130-140 ezres bér. Ha magadra főzöl akkor marad annyi pénzed, hogy heti 1x elmehess valami olcsó szórakozásra VAGY esetleg vegyél olcsó ruhát.
Nagyzolásra vagy spórolásra ne nagyon számíts belőle.
3/10 A kérdező kommentje:
Ez csak 1 szoba. Heten vagyunk a házba.
2015. okt. 16. 12:19
4/10 anonim válasza:
Nagyvárosban ebből csak vegetálni lehet.
5/10 anonim válasza:
Igy van. Epp hogy megelsz belole. Foleg ha Londonban laksz. A bejaras is nagyon draga (ha csak busszal kozlekedsz akkor heti 21 font, ha metrozni is kell akkor tobb). A kajat ki tudod hozni napi 5 fontbol, de akkor csak hideg kajat vettel (kenyer, tej, tojas, felvagott, paradicsom).
6/10 anonim válasza:
Elozo vagyok. Meg azt elfelejtettem, hogy ha paroddal, vagy rokonoddal jossz, ugy mar jobban megeri, mert a lakas vagy szoba berlese nem sokkal tobb ket szemelynek, es akkor az egyikotok fizetesebol meg tudtok elni, a masikat meg felre lehet rakni.
7/10 anonim válasza:
#5: Londonban nem fog megélni belőle, de feltételezem, hogy nem London, mert szerintem nem talál szobát 90GBP/hét áron, hacsak nem valami nagyon külvárosi rész.
8/10 anonim válasza:
Ne mondjal mar hulyeseget, en is Londonban elek, ugyhogy tapasztalatbol irtam. Megelni meg tud belole siman. Csak felretenni nem nagyon.
9/10 anonim válasza:
Egy hónapban kb. a keresete fele elmegy albérletre + bérletre. Ha ezen felül nem kell rezsit meg egyebeket fizetnie, akkor van kb. 4-500 GBP megélni. Kajára nyilván elég lesz, de szórakozásra meg egyéb elfogllatságokra már nem igazán. Vidéken maradna egy kicsi arra is.
10/10 anonim válasza:
osztott szoba 70-ért is van.
250-90=160
ha kaját kapsz, akkor simán. tegyél el csak 50 fontot hetente, 22000 ft-ot, az 100 000 ft egy hónapban. otthon eltudsz enyit tenni. és ez csak heti 50 font. heti száz font már havi 200000 ft.
persze a pénz nem minden, ezt sohase felejtsük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!