Vállalnál olyan munkát, ahova napi 100 km-t kellene autózni munkába járás miatt, de magasabb fizetésért?
Céges autó nincs, sajáttal kell lebonyolítani, de az üzemanyag nagy részét fizetik. A 100 km úgy értendő hogy 50 km munka előtt, 50 km munka után. Ami városból ki + alsóbbrendű utakon 45-50 perc alatt teljesíthető. Ha belegondolunk, nem vészes, van aki csak városon belül utazik ennyit.
Előző munkahelyemre is autóztam havi kb 2000 km-t. Az utóbbi 3 évben lett egy kis nyugi, hogy nem kell ennyit utaznom.
A tömegközlekedés sajnos kizárt, mert két műszakban kellene dolgozni. Reggel a legelső busszal sem érnék be időben, éjjel az utolsóval se tudnék hazamenni. Így mindenképp marad az autó.
Fizetésben kb nettó 60-70e plusz lenne havonta. De mivel nem keresek fél milliót (mint itt sokan), az én fizetésemhez képest ez jelentős előrelépés lenne.
Ti bevállalnátok?
Itt egyáltalán nem számít hogy valaki bevállalná-e.
AZ a lényeg hogy te, neked meg éri-e és te bevállalod vagy nem.
Mivel fogalma sincs senkinek hogy milyen munka, milyen munkahely és mennyi a kereset.
Plusz még a család és a családi élet esetleg számít.
Nem döntöttem el, mert sok részletet még nem tudok a munkával kapcsolatban. Lesz egy próbanap is, aminek én kifejezetten örülök, mert én is jobban képben leszek.
Az autózás része borzasztóan nem zavarna, igen, ez nem titok. De pont azért kérdeztem, hogy más meglátásait is meghallgassam/elolvassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!