Mit lehet tudni a kötelező harmadik oltásról?
Figyelt kérdés
A közszférában tudtok már valamit? Lesz harmadik kötelező? Ha igen mikor? Választások után?2022. jan. 11. 08:49
1/8 anonim válasza:
Lesz. Google a segítőd. Ne legyél már sügér.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem talaltam en semmit, pedig jol forgatom baratunkat...
2022. jan. 11. 09:35
3/8 anonim válasza:
(Kult.szféra)
Nálunk még nem jött ki saját tájékoztató arról, hogy kötelező lenne a 3. (Arról, hogy 2 dózis kötelező, mi kaptunk külön benti tájékoztatót is.)
Viszont hamarosan amúgy se lehet nélküle utazni, és gyanítom elő is írják majd.
4/8 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy csak gyanítják az emberek. De lesz-e belőle valami? Elvileg júniusban lejár a vészhelyzet... Addig vannak meghosszabbítva jogszabályok, pl. a 2021. évi I. is.
2022. jan. 11. 11:29
5/8 anonim válasza:
A legtöbb dolgot csak gyanítjuk előre az életben. :)
Én csütörtökön megyek a 3.-ra, függetlenül attól hogy munkában kötelező lesz-e, és mikortól. Annyira nem érdekel.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 Nyilván... De gondoltam van valami hír már, vagy "kiszivárogtatás", amit tudtok esetleg.
2022. jan. 11. 12:36
7/8 A kérdező kommentje:
Nos úgy tűnik - a mai kormányinfón meg lett válaszolva a kérdésem tulajdonképpen - február 15-e után jön, vagy jöhet a kötelező harmadik oltás, mivel csak akkor számít majd védettnek valaki.
Hoppá.
2022. jan. 13. 12:57
8/8 anonim válasza:
sajnos még nem tették kötelezővé :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!