Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 52 éves nő találhat még...

52 éves nő találhat még irodai munkahelyet? Reménykedhet benne?

Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 15:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

Már bocsánat, de nem azért van az embernek diplomája, hogy elmenjen takarítani. Ha meg hivatalosan akarod csinálni, és számlát is adsz, az egy vállalkozói jogviszony. Azt senki sem így csinálja. Nyugdíjasok, kismamák csinálják feketén, de főállásban?!

Gondolom a palántákról sem adtál számlát.

2022. jan. 9. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Amit én adtam el, arról nem adtam számlát, de őstermelőin nyomakodtam, ott nem is kellett. A kertészetek viszont adóztak, nekem egyszeri kifizetéssel legálisan fizettek, valójában még igényelhettem volna is vissza pénzt az adómból, mert az egyszeri kifizetésnek komoly adóvonzata van, csak én nem értek hozzá, adószakértőt meg nem volt értelme fogadni, az többe került volna.

Mellesleg a takarításnál nem a diploma a lényeg, mert ha abban nem kap állást, akkor nincs mit tennie, mást kell csinálnia, ellenben a takarítást magas fokon, hatékonyan végezni nem egyszerű, az szinte egy szakma ilyen szinten és az meg kell tanulni és ez nem vicc, az kevés, amit otthon háziasszonyként valaki csinál.

2022. jan. 9. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, ha van ismeretséged, tapasztalatod, tudják rólad a lakóhelyeden, hogy szorgalmas, jó, pontos munkaerő vagy, nem lehetetlen, anyám 55 és idén ajánlottak fel neki egy állást a helyi egyetemen, csak nem volt kedve, továbbadta az ajánlatot másnak.
2022. jan. 9. 19:52
 14/16 anonim ***** válasza:
29%

Cseszheted a diplomádat, ha nem kapsz benne állást.

Mellesleg bármit tudsz is mellette, az valószínűleg nem elég.

Például a kifőzdében teljesen más a pörkölt elkészítése, azt nem úgy kell csinálni, mint otthon, az volt a szerencsém, hogy katonakoromban a kopaszkori riadótársam lett később a főszakács és ezért én minden szolgálatot elcseréltem konyhásra, szerettem, mert jókat sütögettem magamnak, meg piáltunk, hülyéskedtünk és ott azért láttam sok mindent, hogyan kell nagy tételben főzni, mert nem csak a mennyiségek mások, az időtartam, meg a módszerek, minden másképpen megy, csak a végeredmény hasonló, és valamimég derengett, meg segítettek is.

Bármit tudsz is, a szakmádon kívül, az többnyire még nem olyan profi, hogy abból meg lehessen élni, az információkat meg kell szerezni és tudni kell felépíteni egy új tevékenységet.

Magam is diplomás vagyok és tudom, hogy bármilyen munka tisztességes és nem kell szégyelleni, ha jobb nem adódik, valamiből meg kell élni.

A bejárónői munka tiszta, mert hatékony módszerekkel, eszközökkel dolgoznak, ha kell kesztyűben, védőeszközök használatával és jól fizető, kevesebb időben több pénzt össze lehet szedni, mint diplomás állásban, mert több családot is el lehet látni heti egyszer, vagy kétszer két órában, ha ügyesen dolgozik.

Négy - ötszázezret simán megkeresnek, aki hajt, az többet is.

Nagy kár, hogy nekem férfi létemre nincs hozzá affinitásom, mert férfi takarítók is vannak, de én nem tudnám jól csinálni, különben szívesen elvállalnám, ám sajnos trehányabb vagyok és tudom, hogy nem értek hozzá eléggé, ezért mással próbálkozom, ami megy nekem.

2022. jan. 9. 20:29
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
Simán találhat
2022. jan. 10. 09:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyelvet tanul, akkor találhat, és hát inkább erre biztatnám a kérdezőt, minthogy menjen el takarítónőnek. 52 évesen nem biztos, hogy annyira hülye az ember, mint ahogy a fiatalok gondolják.
2022. jan. 10. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!