Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 52 éves nő találhat még...

52 éves nő találhat még irodai munkahelyet? Reménykedhet benne?

Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 15:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha van megfelelő szakképesítése akkor persze.
2022. jan. 9. 15:46
 2/16 A kérdező kommentje:
munkaügyi, bér, Tb is megvan
2022. jan. 9. 15:47
 3/16 anonim ***** válasza:
7%
Ha beéred pici pénzzel.
2022. jan. 9. 16:08
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
simán. tapasztalattól függ. De ha nincs xy tapasztalatod azért 52 év még nem olyan sok,hogy ne lehessen átképezni magad. Nehezebb valamivel de lehetséges.
2022. jan. 9. 16:13
 5/16 anonim válasza:
100%
Simán! Melyik városban keresel munkát?
2022. jan. 9. 16:20
 6/16 anonim ***** válasza:
30%
Ötven fölött minden munka elég almás, hiszen dögivel vannak dinamikus, csinos fiatalok, minden téren nekik áll a zászló. Még negyven az esetleg elmegy, de ötven...?
2022. jan. 9. 16:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
6-os, na igen, de a nyugdíjig még több, mint 10 év van, akkor mit csináljon az ember?
2022. jan. 9. 16:32
 8/16 anonim ***** válasza:
17%

7-es.

Gyártósor, takarítás, raktári meló, kajafutár, korházi ápolás ameddig bírja.

2022. jan. 9. 16:38
 9/16 anonim ***** válasza:
29%
Volt irodai munkás ismerős most mosogat és takarít, máshova nem kell...
2022. jan. 9. 17:18
 10/16 anonim ***** válasza:
36%

Ja, adjon hálát, ha valami adódik. Aztán tényleg lehet gondolkodni és belefogni kicsiben ebbe, abba, attól függ, milyen lehetőség adódik a környéken. Át kell ám értékelni mindent, ilyenkor nagyon itt van az ideje.

Takarítás tényleg nem rossz, ha olyan a környék, azt rendesen megfizetik, sok jól szituált család keres bejárónőt, csakhogy nem elég a megszokott vakarászás, roppant hatékonynak kell lenni, új módszerek kellenek a felület és az ablaktisztításra, nem az a lényeg, hogy valaki agyondolgozza magát, hanem, hogy rend és tisztaság legyen, vele ne is nagyon találkozzanak, mert nem kíváncsi rá senki.

Én is belekezdek mindenbe, most jön a február, ültetem a palántákat a lakásban a tálcákba, van növénynevelő cob-led lámpám, április eljén már kiteszem őket az erkélyre, egy állópolc be van fóliázva, éjjel ráfűtök infralámpákkal, amit szabályozhatok időkapcsolóval. Áprilistól május végéig eladom egy részét magam, egy részét meg a kertészetek.

Tavaly nagyon ment a Thumbling Tom koktélparadicsom, az Oázis négyezer felett adta darabját, persze nekem csak ezerötszázat adtak, de úgy sem volt rossz, eladtam vagy százat rajtuk keresztül, idén sem leszek rest, kár, hogy kicsi at erkélyem, de még egy álló polc beférhet.

mellette vállalok grafikai munkát, programozást, szövegszerjesztést, sőt, a múltkor emblémát terveztem és volt, hogy egy kifőzdében beugrottam szakácsnak, mert covidos lett a séfjük. Egyszerű volt a menü, pörkölt, meg rakott káposzta, ilyesmik, azt mindenki tud csinálni, így mgy ez, mozogni kell és megfogni a lehetőségeket, ötven éves korára minden ember egy csomó mindenhez elég jól ért, csak rá kell gyúrni kicsit, felidézni a már lassan elfelejtődő ismereteket, célirányosan és egészen jól talpon lehet maradni.

Most nekem sincs semmi, de van zsozsóm, spóroltam, hogy legyen kitartásom és kezdőtőkém, bármire is kell. Idén palántákból remélem összejön fél milla, talán kicsit kevesebb és az effektív költségeim pár tízezerben megállnak és bőven tudok mást is csinálni mellette.

Fóliakivágó gépem van, most nézem a Bangoodon a lézergravírozókat, lehet, hogy veszek, bár az már kicsit sokba kerül így mellékesnek, mert ipart nem akarok kiváltani, abba bele lehet nyuvadni, annyi adót kell perkálni, az már nem éri meg.

2022. jan. 9. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!