Ha úgy szólt a megállapodás a főnökkel hogy bejelentve kapom a minimálbért utalbva, és arra zsebbe még 100-at akkor most hogy nőtt a minimál, a megállapodás ugyanúgy él, nem?
Nem úgy szólt a megállapodás, hogy én összességében X ft-ot kapok, hanem úgy kapom a minimált + még 100at zsebbe.
Hátmost nőtt a minimál, akkor jogos elvárás hogy ugyanúgy kapjam a 100at zsebbe?
"Miért nem őt kérdezed?"
Mert összevissza beszél. Hol azt mondja hogy nem ad többet hol azt mondja hogy hát "megállapodtunk valamiben"
Igen, megállapodtunk valamiben. A minimél + 100ban abban állapdotunk meg.
"a szó elszáll.."
Szóbeli megállapodás olyan, mintha meg se történt volna.
"Szóbeli megállapodás olyan, mintha meg se történt volna."
Ja értem. De a céges szerszámok eszközök is csak szóbeli megállapodás útján vannak nálam erről papír semmi...
vagyis ha én maholnap nem viszek vissza ebből semmit, akkor is a szó elszáll... bölcsesség működik? Papíron ezek leltárban vannak X ember felügyelete alatt. Aki nem én vagyok.
Ugyebár.
Alapítványi iskola.
Egyébként ez valami új dili a vén alkesz főnöknél, hogy fizetést is ad? Eddig ilyen nem volt, ingyen dolgoztatok neki.
" kimennek hozzád, a szerszámok kézzel foghatóak."
HA nálam vannak ugyebár.... és nem a szomszéd havernál. Ugyebár.
És engem aztán ellenőrizhetnek.... ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!