Melyik big4 vállalatnál a legszigorúbb a dresscode?
Figyelt kérdés
Leginkább az EY és a PWC érdekelne, egyiktől már kaptam ajánlatot, másiktól még esedékes. Mivel ugyanaz a pozíció, nagy valószínűséggel a bérezés is meg ez egyéb juttatások, így ha esetleg arra kerülne a sor, hogy választanom kell, akkor az is szempont, hogy mennyire kell megfeszülni egy zakóban napi 10-12 órákat.
2022. jan. 7. 16:31
1/9 anonim válasza:
EY-nál interjúztam, ott nagyon szigorúan veszik azt mondták az interjú alatt. Különben legnagyobb csalódásom a munkaerőpiacon az EY volt. Felvettek volna, de az interjúk során tapasztaltak és ismerősök-korábbi dolgozók tapasztalatai alapján sose mennék oda. Mellesleg a fizetések is durván piac alatt vannak, legalábbis IT részlegen.
Kpmg-nél van ismerős, ő is azt mondta szigorúan veszik.
Deloitte-ról nem tudom a dress code-ot de Big4 közül innen hallottam a legtöbb pozitív visszajelzést.
2022. jan. 7. 20:17
2/9 anonim válasza:
Na én pont a Delo és Pwc-t jártam még.
A Déli is szigorú, nyakkendő, minden kellett.
A Pwc sztem a leglazább etekintetben, de azért elegansnak kell lenni.
2022. jan. 7. 22:52
3/9 anonim válasza:
Az EY-nál interjuztattam seniorként, a dress code valóban a lég szigorúbb. Szerintem annyira nem rossz a fizetés (br. 400+cafi) de gyakorlatilag már bárkit felveszünk mert egyszerűen nincs ember…mi nem tetszett bennünk egyébként?
2022. jan. 17. 00:05
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Azért nettó 260 ezer nem olyan hatalmas összeg manapság, főleg egy ekkora cégtől, ráadásul általában nem napi 8 óra a munkaidő.
2022. jan. 17. 00:26
5/9 anonim válasza:
Hát amíg van akinek ez megfelel addig ez lesz 😬 tanárként a felét keresed, itt 5-6 év alatt lehet egy tűrhető fizetésed … de ha munkát kerestek jobb ha tudjátok abból nem lehet meggazdagodni….
2022. jan. 17. 09:03
6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként az alapfizu még nem lenne rossz kezdőként, főleg ha van cafeteria is, inkább az, hogy napi 12 órákat kell dolgozni ennyiért, az EY emellé pedig még az öltönyt is elvárja, a nyári 40 fokban is.
Szóval inkább a PwC, de a brutál túlóra ott is megvan.
2022. jan. 20. 23:03
7/9 anonim válasza:
EY.
2022. jan. 21. 18:19
8/9 anonim válasza:
Látom a fizetés is idekeveredett. Ja nem lenne rossz a fizetés, ha 8 órában kéne dolgozni. Szerintem más SSC-ben is megkapod ugyanazt a fizut Pesten 3 billentyű nyomkodásáért rövidgatyában. Egy valamit nem lehet elvenni a Big4-tól, nagyot dob a karriereden - másfél évet voltam auditon, azóta nem tudnak rólam leakadni a hr-esek LinkedIn-en. :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!