Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmát érdemes tanulni...

Milyen szakmát érdemes tanulni, amivel akár otthon is lehet dolgozni?

Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok. Érettségim, 2 szakmám van, középszinten beszélek németül és angolul. Fodrász és kozmetikus a szakmám, de testtetoválóként dolgoztam már 9 éve, amit imádok/imádtam. Gyönyörűen rajzoltam mindig is. Most sajnos keresztbe tört minden, súlyosan megsérült a kezem, nem valószínű hogy valaha is újra tudok rajzolni. Írni is nehezemre esik, teljesen olvashatatlan. 2 gyerekem is van. Fogalmam sincs mit tanuljak így, minek lenne értelme egyáltalán, amivel még pénzt is tudnék keresni. Remélem segítő tanácsokat tudtok adni, nem csak bántást és beszólást. Köszönöm
2022. jan. 7. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Informatikat
2022. jan. 7. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pénzügy és számvitel, programozás.
2022. jan. 7. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne tudni, hogy mennyi időt szánnál az átképezésre/továbbképezésre.

Tanfolyamra gondoltál/egyetemi képzésre, csak nagy vonalakban,hogy tudjunk mit javasolni.

2022. jan. 7. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Pénzügy és szamvitellel vitatkoznék, hacsak nem vállal be a kérdező előtte egy ordas nagy kör nyalókát. Nem lehetetlen persze, de mire oda jutsz, hogy te otthonról dolgozol az rengeteg idő és energia,még az egyetem után is.

Nekem is ez a végzettség van, de már 10 éve a szakmában vagyok...sok a lehetőség, de én már biztos nem vágnék bele, ha kisgyerekeim lennének. Így is vacilálok, hogy baba után vissza menjek e a pályára.

Mennyire sérült meg a kezed? Kozmetikus nem lehetnél még? Mondjuk nem pillázol, de masszírozni, mitesszereket nyomkodni még tudnál, ha nem is most, de később?

Sajnálom, és sok erőt!

2022. jan. 7. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Tanfolyamra gondoltam, amit a 2 kicsi mellett is el tudok végezni. Sajnos a kozmetikus pálya sem működik, nem tudom úgy kontrollálni a kezem mozgását, kb semmit sem tudnék a szakmában megcsinálni. A kezem eldeformálódott, csak pötyögni tudok.

Nagyon nehéz, ez volt az életem. Ráadásul egyéni vállalkozó voltam, saját időbeosztással, ami a gyerekek mellett nagyon jó volt.

2022. jan. 11. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!