Milyen szakmát érdemes tanulni, amivel akár otthon is lehet dolgozni?
Jó lenne tudni, hogy mennyi időt szánnál az átképezésre/továbbképezésre.
Tanfolyamra gondoltál/egyetemi képzésre, csak nagy vonalakban,hogy tudjunk mit javasolni.
Pénzügy és szamvitellel vitatkoznék, hacsak nem vállal be a kérdező előtte egy ordas nagy kör nyalókát. Nem lehetetlen persze, de mire oda jutsz, hogy te otthonról dolgozol az rengeteg idő és energia,még az egyetem után is.
Nekem is ez a végzettség van, de már 10 éve a szakmában vagyok...sok a lehetőség, de én már biztos nem vágnék bele, ha kisgyerekeim lennének. Így is vacilálok, hogy baba után vissza menjek e a pályára.
Mennyire sérült meg a kezed? Kozmetikus nem lehetnél még? Mondjuk nem pillázol, de masszírozni, mitesszereket nyomkodni még tudnál, ha nem is most, de később?
Sajnálom, és sok erőt!
Tanfolyamra gondoltam, amit a 2 kicsi mellett is el tudok végezni. Sajnos a kozmetikus pálya sem működik, nem tudom úgy kontrollálni a kezem mozgását, kb semmit sem tudnék a szakmában megcsinálni. A kezem eldeformálódott, csak pötyögni tudok.
Nagyon nehéz, ez volt az életem. Ráadásul egyéni vállalkozó voltam, saját időbeosztással, ami a gyerekek mellett nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!