Ha jelentkezek a munkaügyi hivatalhoz, kiközvetíthetnek közmunkára, diplomával?
Figyelt kérdés
Bejelentkeztem munkakeresésire. Igaz, hogyha nem fogadok el valamit elveszik a segélyt?2022. jan. 6. 21:36
1/17 anonim válasza:
Nincs segély, álláskeresési járadék van, ami jár, ha van elég munkaidőd korábbról
2/17 anonim válasza:
Ha jár a segély és kiközvetítenek valamilyen állásra és azt nem fogadod el, akkor igen, elveszik a segélyt :)
3/17 anonim válasza:
Nekem is valami ilyet magyarázott az ügyintéző.
Ami kicsit abszurd, még is milyen jogon vonják meg azt a pénzt, hogy nem fogadok el bármi moslék szar állást, mikor én keményen kipengettem azért a pénz járulékok formájában a mocsadék tolvaj államnak...
4/17 anonim válasza:
Szóval lényegében csak a saját pénzem egy töredékét fizetik vissza.
5/17 A kérdező kommentje:
És a kiközvetített munkahelyeken milyen fizuk vannak?
2022. jan. 6. 21:52
7/17 A kérdező kommentje:
Közgáz Bsc + Msc
2022. jan. 6. 21:55
8/17 anonim válasza:
kb minimál bér, de én most az önkormányzathoz megyek közfoglalkoztatásra, ott keményen közmunkás bért fizetnek nettó 100 ezret kb, de részmunka idő, meg csak 02.28-ig. január 4.én voltam munka ügyibe, 2. válaszoló voltam.
9/17 A kérdező kommentje:
Na igen, ettől tartottam. Nekem pl. a max járadék jár, ami 150 ezer, most a minimálbér emelés miatt. Gondoltam, h lesz ezzel trükközés és nem akarják ideadni azt a pénzt és inkább berakják valami rosszabbul fizetőre.
Neked mennyi lett volna a járadék?
2022. jan. 6. 22:03
10/17 anonim válasza:
diplomával miért az alja munkákat célzod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!