Miért nem kereshetünk ilyen árak mellett 400 ezret?Miért mindig a felét keressük csak annak amire szükségünk volna?
9
Tehát halálkufár... "Szép" hivatás
24: mire fizetsz te adót...?? Gondolom, a piára....
Ilyen hsz után tutifix! :-DDDDD
Jöhet a negatív pontozás és a káromkodás , de én és az ismerőseim nagyobb %-a megkeresi a 400-at . Sőt , egyetemre se mentem . Így is megvan . Nyílván kedves kérdező , nem várhatod el hogy minden embernek itthon 400e netto fizetése legyen . Tenni kell érte , ennyi .
28/F
27
Te mit tettél érte? Csak kíváncsi vagyok.
#27 Viszont minden embernek megvan a joga ahhoz, hogy a saját hazájában normális színvonalon tudjon élni és ne kelljen nyomorognia akármennyire is képzett valaki.
Persze, Ferrarit, luxusvillát ne adjunk a bolti eladónak, de attól egy normális életet még megérdemel.
29
A 27-es hozzáállása tipikus magyar, "én (épp) fent vagyok, leszarom a fuldoklókat", és azt hiszi, hogy ő mindig fent lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!