Pénzügy és számvitel diplomával van esélyem külföldre költözni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A Corvinuson vagyok harmad éves hallgató, pénzügy és számvitelen. A diploma után, az Egyesült Államokba szeretnék költözni, mert az itthoni fizetésekből nem igazán lehet jól megélni. Mik a feltételei annak, hogy külföldön vállahassak munkát? Illetve egy ilyen diploma mennyire elismert kint? Előre is köszönöm mindenkinek a választ, illetve Boldog Új Évet Kívánok😊2022. jan. 1. 19:51
11/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem lehetetlen, csak is rajtad és a szorgalmadon múlik. Engem is lehurrogtak, hogy csak tapasztalattal 4 nyelvtudással stb lehet külföldön labdába rúgni közgazdászként, és részben igaz. Én BIG4-hoz mentem gyakornoknak fél évet, utána kimentem Koppenhágába mesterképzésre ( International Finance) beszélek angolul és dánul megtanultam jól, végzés után azonnal jó munkahelyem lett egy nemzetközi beruházási banknál, és jelenleg szerintem minimum 3x jobb színvonalon élek mint Pesten, szóval ha mindenképp az USA-ban szeretnél dolgozni, jelentkezz oda msc-re, viszont elég húzós lesz anyagilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!