Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy webdesigner?

Mennyit keres egy webdesigner?

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
40%

Nem közalkalmazottak, tehát nincs fix bértáblájuk.

200.000 - 1.000.000 közöttre lőhető a nettó.

2021. dec. 26. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
20%

Otthon ülő próbálkozó 5000 Ft

Senior designer nagy multi cégnél 2.000.000 Ft

2021. dec. 26. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

keveset, mert tele a piac inkompetens kóklerekkel.

Manapság minden hülye "webdesigner" akar lenni, mert benne "web" tehát informatika tehát sok pénz, legalább is gondolják, de közbe szakmailag nullák. Sajnos én is láttam már meg más szakmabelitől is hallottam hogy kapott "webdesignertől" olyan látványtervet, hogy megálmodott valamit, de látszott hogy halovány fingja nincs a magvalósításhoz, hogy amit megtervezett, az mennyire kényelmetlen, mennyire nem felhasználóbarát, mennyire használhatatlan szar.

2021. dec. 27. 10:38
 4/6 A kérdező kommentje:
És hogyan lehet magadat jó szakembernek képezni? Sokszor azt hallom, hogy a tanfolyam sem ér semmit.. Mitől leszel akkor nem kókler?
2021. dec. 27. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudás, tapasztalat, de hogy ezt hol szerezheti meg hát jó kérdés.

Igen, ezek a tanfolyamok arról szólnak hogy befizesd rá a pénzed, aztán hogy használható tudást adnak-e hát elég kétséges...

2021. dec. 27. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Tanfolyamok nagyon szép tudást adtak nekem. Ajánlom őket.
2021. dec. 27. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!