Linkedin-en hogy éred el hogy tőled akarjanak vásárolni és nem fordítva?
Figyelt kérdés
Naponta többen megkeresnek, bejelölnek de az összes nekem akar eladni, olyan még nem volt hogy tőlem akartak volna vásárolni.2021. dec. 26. 14:49
2/4 A kérdező kommentje:
# 1
bármit
Engem mindenfélével megkeresnek: könyvelés, biztosítás, online marketing, brandépítés, személyes márka kialakítása, IT szolgáltatások stb.
2021. dec. 26. 15:00
3/4 anonim válasza:
Hát engem nem keresnek ilyenekkel …
4/4 anonim válasza:
Ahhoz hogy téged azzal keressenek meg hogy a te szolgáltatásodat szeretnék igénybe venni, leginkább rengeteg mindent le kell tenni az asztalra, és az adott szakterületen belül nagyon ismertnek (pozitív értelemben) kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!