Állásinterjúra férfiként érdemes karórát venni? Ha igen, milyen értékűt?
Egy haverom hívta fel rá a figyelmemet, hogy a HR-esek nézik a karórát is.
A karóra megléte (vagy hiánya), illetve annak ára mennyire befolyásolja az állásinterjú sikerét és a kialkudható munkabér mértékét?
Jól kinéző olcsó kínai utánzattal tudok jó benyomást kelteni és magasabb fizut kialkudni?
Micsoda baromság ez?
Minek karóra, amikor ott a mobilon az óra?
Kérj kölcsön egyet.
A hamis karórával kiröhögteted magad.
Amúgy meg ha karórán múlik egy állás, akkor el sem megyek interjúra.
Munkaerőhiány van. Megyek máshova.
Felesleges.
Nem azért fognak felvenni a gyárra csavarozgatni, mert felvettél egy kamu rolexet.
Kérdező, ez ilyen proli mentalitás.
Ha valóban értelmes interjúztatóval találod magad szembe, őt a szakmai tapasztalatod, szellemi képességeid, szociális érzékenységed, illetve a kiállásod, viselkedésed fogja érdekelni.
Természetesen fontos a tiszta, egyszerű megjelenés, de a fentiek az irányadók.
Nem HRes vagyok, ha nálam interjúznál én a főnököd vagy minimum az lennék, akinél betanulsz…
Életemben nem néztem még meg, hogy a jelölt kezén van-e óra
11:46
Pont nekem is ez a gondolatom volt.
Hogy egy ilyen kérdést csak egy proli gondol komolyan.
Valakinek akinek magas végzettsége, szakmai tapasztalata, előmenetele stb.. van, az azzal akarja majd alátámasztani hogy alkalmas a pozícióra, nem egy hamis márkás órával. Jézusom. Ez olyan mint mikor a legcsóróbb csöves cigányok felveszik a kamu guccsit, mert azt hiszik attól nézik többe őket, miközben mindenki tudja hogy csóró csövesek.
Hr-essel élőben az első munkanapomon találkoztam utoljára. Hr interjúk gyk. minden cégnél telefonon vagy online vannak, maximum a munkahelyi vezetővel találkozol az interjúk során (covid óta velük sem nagyon...).
Ez ilyen szokásos baromság, belelátni olyasmit egy HR kiválasztási folyamatba ami nincs is csak azért, hogy meg lehessen magyarázni miért nem veszik fel a delikvenst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!