DominikX kérdése:
Tanári állásinterjúra miben érdemes menni?
Figyelt kérdés
Az ing az muszáj, de tovább már nem igazán vagyok biztos. Farmer vagy inkább nadrág? És milyen cipő lenne megfelelő?
Annyira kicsípni nem szeretném magam, mert az leginkább csak nagyobb cégekben, illetve fizetésnél szokás, viszont alul öltözve se szeretnek menni. Esetleg ötletek?
2020. szept. 25. 17:57
1/7 anonim válasza:
Öltönybe. És az ilyen akar tanítani...szégyen.
2/7 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy öltöny nem kell. De amúgy vártam ezt a választ.
2020. szept. 25. 19:06
3/7 anonim válasza:
Mi az, hogy nem kell öltöny? Férfi vagy, nem? Ráadásul már hűvös van.
4/7 anonim válasza:
Én farmerban és egy ingben mentem az állásinterjúra.
6/7 anonim válasza:
Tanárhiány van, abban mész, amiben akarsz. Örüljenek, hogy egyáltalán jelentkezik valaki tanárnak. Ráadásul ilyen szar pénzért, ilyen kevés megbecsültségért. Te diktálsz, nem ők.
7/7 anonim válasza:
Szerintem, érdemes normál utcai cipőben-ne edzőcipőben, szövetnadrágban és egy mutatós karórát is érdemes ilyenkor felvenni, viszont más bizsut nem-láncokat, fülbevalót otthon a fiókban kéne hagyni:-) Ha van tetoválás, azt ruha takarja inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!