Ez a Müncheni munka, megéri? Többi lent
Sziasztok!
Kaptam egy lehetőséget Münchenben, magyar cég, magyar főnökség, csak magyar dolgozók.
Két része van a cégnek, egyik a kőműves munkák, másik a lift-generál kiépítés, liftek szervizelése, javítása, karbantartása.
1 szoba két ágyas férőhellyel, azaz valakivel mással laknék, havi fizetés kp-ban vagy bankszámlára, Steuerklasse 1.
2-3 hónaponta 1 hét szabadság, hazalátogatási lehetőség.
Napi 10 órás ledolgozó munkaidő. 7:00-17:00-ig. Hétfőtől - péntekig.
Hétvégén egyáltalán nincs munka, csak pihenő.
A fizetést úgy kapnám már kézbe hogy levan vonva utánam az adó, szállás, stb.
A fizetés olyan 1200,- eu lenne...
Kicsit keveslem, a kérdés hogy ez megéri kint?
Annyit még hozzáteszem hogy nem átjáró ház van a cégnél, több éve dolgozók együtt vannak, a főnököt pedig ismerem személyesen.
Igen, ez sajnos bennem is így lett amikor ezt az összeget meghallottam.
Bár lehet hogy ez lenne az első 3 hónapos kezdő fizu, és ha látják és én magam is látom hogy tudom csinálni, azaz beváltam nekik, lehet hogy emelnének.
Egy ilyen munkáért mi az a minimális összeg amit elkérhetnék ?
Én egy jó 1600-1700 eu-ra gondolnék reálisan. . nettóba, szállással együtt.
Hozzáteszem hogy ez az 1200 euros nettó kp, csak a kőműves segédmunkára szól.
Mivel nekem teljesen más a szakmám, vendéglátó ipari szakmám van.
Így gondolom ezért annyi amennyi, tapasztalatom van a kőműves iparba, de nem a kedvenc leányálom munka, amit eltudnék magamnak képzelni, ennyi pénzért. Ha segédmunkásként azt mondom hogy 1500-öt megkapnék, lehet a döntésem jobb lenne, nem tudom... Bizonytalan vagyok.
Operatorok kapnak ennyit kb.
Ki ne menj, semmilyen segedmunka nem eri meg kulfoldon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!