Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire vagyok lemaradva...

Mennyire vagyok lemaradva karrierileg a kortársaimhoz képest?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, fél éve dolgozok egy multinál bruttó 480kért + 20k cafeteria Budapesten, ez az év végi növeléssel Januártól.

Sajna halasztottam egyetemmel, így azt érzem le vagyok maradva (min 2 évvel), mert a többség jóval hamarabb kezd el dolgozni, pénzt keresni, több a tapasztalatuk.

Csak szobát bérlek, próbálok rendesen félre rakni, de csak 1 hónapja lépte át az 1 milliót az összeg a számlámon, tehát kb alig van még pénzem...

2021. dec. 17. 11:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ezt az összehasonlítgatást. Nincs egy elvárás, hogy ennyi meg annyi idősen hol kell tartanod. Csak az számít, hogy neked jó legyen úgy, elérjed a céljaid a saját tempódban. Nem számít, hogy más hol tart az életben.
2021. dec. 19. 11:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
20-30 éves távlatból semmit sem fog számítani néhány év. Nevetni fogsz rajta, hogy ilyeneken agyaltál. Még rengeteg éved van karriertépíteni.
2021. dec. 19. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Szóval akkor a mai fiataloknak ez a lényeg ? Legkésőbb 30 éves korukra egy vezető beosztás és 1 millió forint fizetés ? Ha ez nem jön össze , akkor meg kudarc ?

Mihez képest vagy lemaradva ? Sok ember még csak ennyi idősen kezd el dolgozni :D Az 1 millió forint megtakarítás meg bőven jó . Ennyi idő alatt .

Tényleg ennyire telhetetlenek az emberek ?

2021. dec. 19. 14:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem éppenséggel az lenne a lényeg, hogy olyan munkát találjak, amit szeretek csinálni, normális, de nem feltétlen egetrengető fizetéssel. És hogy élményeket gyűjtsek
2021. dec. 19. 15:15
 15/15 anonim válasza:
Hát igazából nem tudom a válasz is is.. Jó magam 8 éve hagytam ott a sulit azóta sokat mondok ha dolgoztam 1 hónapot xd nekem se vezetői engedélyem,akkor így ugye autóm sincs se saját házam, szüleimnèl élek, nemis vágyom se autóra se házra se bulira, s nem akarom az életem le élni egy köcsög gyárba pár szaros ezer forintêrt itthon termesztem a vidéki földben a finomságokat, és meg oldom a minden nap annyit enni hogy rosszul legyek dolgokat, tehát nincs szükségem ezekre, van barátnőm is nemis egy szóval ha akarnám gyerekem is lehetne de ebbe a mocsok életbe nem akarok gyereket, nincs olyan hogy le maradva pl mihez / kihez képest, a többi rabszolgához képest akik veled egy évben születtek?! Vagy mihez képest, sok a tényező, apu anyu tesó nagy papa nagy mama, mit hagyott apura meg anyura, vagy anyu apu hontalan köcsög még az általános sincs meg nekik örülnék ha van mit enni stb szóval kihez képest?! Hm amúgy értem mit mondasz és eléggé le vagy maradva a korral, itt mindenki hajt mintha muszáj lenne, mert így lett az emberiség nevelve, rabszolgának, ne ezen törd a fejed hanem azon hogy mik azok a dolgok amit átlag civil ember nem tudhat, ugyan is olyan rangban van a nép hogy kuss, dolgozz kapz érte pénzt hogy megvehesd azt amit én adok neked, ingyen dolgozol ember xd vissza adod a pénzt ugyan úgy, adóba, meg minden másban mikor bármit veszel xd ha nincs eszetek minek léteztek avagy menjetek oktatni magatokat hogy 10 maximum 20 éven belül meghalljatok xd
2022. jan. 4. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!