Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzért dolgoznátok...

Mennyi pénzért dolgoznátok végig az ünnepeket úgy, hogy minden nap (hétvégén is) végig kell dolgozni minimum 8 órát, de van, hogy akár 12-t is?

Figyelt kérdés

2021. dec. 17. 11:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk karácsonykor 25.én be kell menni, mert a külföldi beszállító aznapra kért az itteni ügyfélnek rendelkezésre állást.

2000 dollárt számlázunk ki érte, ebből én, az ügyintéző, akinek be kell menni 1000 dollárt kapok januárban ami kb 325 ezer ft, ezért hivatalosan 9-17ig kell bent lennem, de valszeg felét leszek csak. Na nálam ez egy olyan összeg amiért pl bemegyek a 2.5 éves gyerekem és a karácsonyfa mellől.

2021. dec. 17. 20:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó ennyiért egy napot a 3-ból én is hajlandó lennék.
2021. dec. 17. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!