Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen postai kézbesítőként...

Milyen postai kézbesítőként dolgozni?

Figyelt kérdés

Érdekelne ez a munka, gondolkozom rajta.

Ha dolgoztál már ilyet, hogy telt egy napod?

Mennyire megterhelő?

Milyen a fizu?

Kell oltási igazolvány?

Van betanítás vagy valami? És az hogy működik?

Köszönöm a válaszokat.

#posta #postás #munkahely #munkalegetőség
2021. dec. 15. 13:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megterhelő (esőbe hóba szélbe hajtani kell)

Aki teheti felmond

Betanítás van

Bérminimum+BV

Nem kell oltási

2021. dec. 15. 13:46
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Hat nem tudom, a mi postasunknak nem biztos, hogy megterhelő, mert maximum az átvételi értesítőt találjuk a postaládában és mindenért mi megyünk be a postára pedig 2 éve itthon ülünk mindennap homeofficeban…
2021. dec. 15. 13:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem lenne gond felvinni a leveleket, van lift, nem? A biciklizés meg gondolom nem megterhelő, nem? Van itt, aki ott dolgozik hónapok óta és mondana valami tapasztalatot?
2021. dec. 15. 13:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy nap?

Tonkremegy a bicikli, elazol hatszor, rosszabb esetben- jelenleg az elso oraban vorosre fagysz a biciklin, megkerget egy nemet juhasz, de a gazdi nevetve “nem bant”.

Rendkivul megterhelo, mivel ezek a biciklik ezer evesek, nem egy full extras felhuppansz es jajj de jo lesz kategoria. A bicikli is dog nehez, a kuldemenyekrol, penzrol meg rakat cuccrol nem beszelve, amit viszel magaddal. Kornyezeti tenyezok meg tovabb nehezitik.

Fizu, minimal ez a kulcs szo, jutalekkal pezsditve.

Betanitas van, vizsga is van.

2021. dec. 15. 18:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok postás, de kérdező, te hogy gondoltad azt, hogy nem megterhelő a biciklizés? Láttál már postásbicikliket? Nagy darab, nehéz f*sok, plusz tele van a küldeményekkel és még figyelni is kell, hogy ne lopják el a pénzt, ami nyugdíjkor vagy családikor nem 100 forint.
2021. dec. 17. 14:08
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
A magyar postáról sok jót nem tudok én sem mondani, dolgoztam ott:D Gyere a német postához, itt jobb a munka, nincs értékesítés, nyugdíj, sorsjegy, lottó...stb...
2021. dec. 17. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
Ja sz*r minden. Nem tudsz olyan munkára kérdezni amire ne azt írnak, h sz*R.
2022. febr. 1. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:

A munka attól munka, hogy szabályok vannak, amiket be kell tartani, ami már eleve fegyelmet követel. Másrészről azért munka, mert erőfeszítéseket követel. Nem tudom, hogy ki mit vár el, de én munkaidőben nem pihenést, kávézást, beszélgetést képzelek el, hanem valamiféle értékteremtést, hiszen pénzt kapok érte.

Ha heverészni akar valaki, akkor menjen haza. Nem is kap pénzt érte meglepő módon.

2022. febr. 1. 22:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Postás vagy?
2022. febr. 1. 23:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Saját biciklivel is lehet?
2022. febr. 2. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!