Mielőtt aláírom a munkaadóval a szerződésmódosítást, haza vihetem átnézni a szerződést?
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 11:27
1/5 anonim válasza:
normális helyeken előre meg fogod kapni emailben.
2/5 anonim válasza:
Pont ezt irtam volna mint 1 es, hogy jo esetben ezt előre megkapod, sot mostmar online ala is tudod irni legtobb helyen
3/5 anonim válasza:
Munkáltatótól függ.
Nekem volt már olyam, hogy elém adták az utolsó pillanatban "most vagy soha" jelleggel a 10+ oldalt, és volt 2 percem átnézni és aláírni. Nem is dolgozok már ott.
4/5 anonim válasza:
Nálunk a munkakezdés napján reggel kapták meg és akkor kellett aláírni. Nem 2 perc alatt, mindenkinek hagytam időt, hogy átolvassa és kérdezzen vele kapcsolatban. Nyilván azt fogalmaztuk meg benne, amiben szóban előtte valamikor megegyezett a főnökkel.
Ha jelezte, hogy nem ez volt a megállapodás, akkor egyeztettem a főnökkel és javítottuk.
5/5 anonim válasza:
Én munkaidőben kaptam meg de at olvastam eddig mindegyik cégnél ott helyben. Ha olyan hülyék hogy így ütemezik akkor ott olvasom el az 50 oldalt 🤷🏻♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!