Havi 200 000 forintból mennyire lehet megélni?
Figyelt kérdés
Egy lovardába mennék dolgozni, ahol biztosítanak lakás helyben. Van 3 kutyám, őket vinném magammal. Havi 10ezer körúl esznek a kutyáim. 200ezer lenne a fizetés, ebből boldogulnék? Sürgősen kéne munka, ennél magasabb fizetésűt nem találtam... Januárig kell kiköltöznöm.2021. dec. 14. 16:44
1/9 A kérdező kommentje:
Egyedülálló vagyok, kocsim nincs.
2021. dec. 14. 16:50
2/9 anonim válasza:
Neked kéne tudnod, hogy mennyik a kiadásaid.. ¯\_(ツ)_/¯
Párat leírtál, többit is számold össze és kiderül, hogy elég-e a nettó 200.
3/9 A kérdező kommentje:
Kirúgtak, eddig nettó 400at kaptam. Lakásom ugyanúgy helyben volt +rezsi havi 50-60 korul... de most aggodom, stresszes a helyzet
2021. dec. 14. 16:55
4/9 anonim válasza:
Ennyi alapjan siman marad 180, persze ha mellette szenat es szalmat eszel, nem fizetsz netflixet, nem mesz moziba es nem veszel uj ruhakat...
Szamold ki mult honapban mennyit koltottel, erdemes minden honapban elszamolast tartani, igy jobban meg tudod majd tervezni a penzugyeid
5/9 anonim válasza:
Ennyi infóból nem lehet megállapítani.
Egyrészt HOL van ez?
Másrészt mekkora a bruttó vagyonod és annak hozama és mekkorák az adósságaid, és azok finanszírozási költsége?
6/9 anonim válasza:
Ha 400at kaptál akkor gondolom értesz valamihez, hogy legyen jobb opció is, nem?
8/9 anonim válasza:
Ennivalóra biztosan futni fogja. De azért ha van autód, a tankolásokat nagyon számolni kell. A ruhákat szintén. Elektronikai cikkeket és nyaralásokat pedig 400ezerrel is számolni kellett, az talán nem újdonság.
9/9 anonim válasza:
ha időnként megdöglik pár ló a kutyákat is olcsóbb etetni, simán meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!