Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erkölcsileg mennyire elítélhet...

Erkölcsileg mennyire elítélhető ha valaki online pókerből csinál pénzt magának?

Figyelt kérdés
A mikro téteket elég üzem biztosan tudom nyerni, 55 % körüli stattal. Tehát nyerő vagyok ilyen téteken.
2021. dec. 14. 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindegy
2021. dec. 14. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Nem loptál, csaltál, hazudtál. Na jó, blöfföltél :-) Mikro tétek az még semmi.
2021. dec. 14. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy óránként hozol stabilan $10-15 között. Ezt leadózod és kb ott vagy mintha dolgoznál és az után kapnád a fizetésed. Csak az biztos, ott annyid lesz hónap végén ami a szerződésedben van, még pókerezéssel semmi sem biztos, benne van, hogy buksz, elkap a fomo és kapsz egy lose streaket, stb.

Ettől függetlenül semmi kivetni való nincs ebben, gratulálok, hogy találtál valamit amit élvezel, mondhatni jó vagy benne és pénzt is keresel vele.

De mikro tétekből nem lesz Lambo :).

2021. dec. 14. 11:12
 4/9 A kérdező kommentje:

3: Nos, a legutóbbi munkahelyemen bruttó 1050 forintos órabérem volt, pótlékokkal kijött ezresre.

Úgyhogy én nagyon messze voltam eddig normál munkákkal a 10 dolláros órabértől is.

AZ ötlet onnan jött hogy ebből kéne pénzt csinálni hogy egy ideje nem kapok munkát a környéken (Ózd)

2021. dec. 14. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Hajrá, nincs ezzel semmi gond, én sportfogadásból keresek heti szinten átlagosan 2-300 ezret.
2021. dec. 14. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Erkölcsileg nincsen baj vele szerintem.

De már necces, hogy megéri-e. Bár ha neked az óránként 7-10$ adózás előtt jó, akkor megerheti.

Viszont évről évre egyre nehezebbek az asztalok, kisebb a forgalom.

Nem úgy tűnik mintha nagy jövő lenne az online póker elott.

2021. dec. 14. 19:47
 7/9 A kérdező kommentje:

6: Hogyne érné meg, amikor a normál munkával ezres órabért akarnak adni és az sokkal kényelmetlenebb mint kattingatni?

Az ezres órabérhez képest az 5 dollár is jó.

2021. dec. 15. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Ha ugyanazt a munkát más tanulásába fekteted jobban jársz.

2021. dec. 15. 17:28
 9/9 A kérdező kommentje:
8: de én nem tudok tanulni, elittam az agyamat.
2021. dec. 15. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!