Masszázst is szoktak másod állásban végezni? Arra gondolok, lehet olyan, hogy valaki csak alkalmilag vállal masszázst?
Ismertek ilyen masszőrt Pesten?
Heti 5 edzéssel készülök teniszversenyekre, így a regenerációhoz kellene a masszázs.
56 éves vagyok, és Bp. 17. kerületben lakom.
Előljáróban személyes üzenetként:
#7-8. Köszi a válaszodat AZ ELSŐ EMLÉKEKRE VONATKOZÓAN. Mert ennél a kérdésnél a NEM VÁLASZOLÁS (is) nagyon sokat árul el a NEM VÁLASZOLÓRÓL.
És a nem válaszolás MÓDJA, pedig még pontosabbá teszi, hogy ki is áll a NEM VÁLASOLÁS mögött.
--------------------
Személyes élmény:
Új tapasztalatra tettem szert itt a gyakorin.
Biztosan ismeritek a notórikus lepontozó(k) tevékenységét itt a gyakorin. Bármely kérdéskőrben, bármely válaszra képes az x-re nyomni.
De ma megtudtam, hogy még ennél is van sokkal lejjebb :)
Nevezetesen: A PRIVÁT VÁLASZT A KÖZÖSBE KITEVŐ EMBER!
-----------------------------------
A sztori:
#7. "Akkor magyarázd el kérlek."
Erre a kérdésére reagáltam privátban. Mert a válaszom csak a kérdezőnek szólt. (VOLNA) :)
HA jól látom, aki nem kér privit az odaírja: NEM KÉREK PRIVIT, ÉS KÉSZ :)
A VÁLASZOM. #7. kérdésére:--------------------------------------------
Masszázst is szoktak másod állásban végezni? Arra gondolok, lehet olyan, hogy valaki csak alkalmilag vállal masszázst?
-- Akkor magyarázd el kérlek. --
Szia!
Szívesen mesélek róla :)
Nekem is van masszőri végzettségem, még a szocializmus éveiből. Én reflexológiát tanultam, és két évig dolgoztam is mint hivatásos talpmasszőr.
A másodállású masszőrt amiatt keresem, hogy ő nincsen kiégve, ő még igazi kíváncsisággal dolgozik. Mindenki magából indul ki, annó, valahogy így voltam én is.
Míg tanultam a masszázsokat, (annó, egy alapfokú tanfolyam fél évig is eltartott) addig a gyerekeimet, a feleségemet, a szomszédokat masszíroztam, hogy gyakoroljak és rutint szerezzek.
Nos, valami illyes megfontolásból keresem a "másod állású" masszőrt :)
Amúgy szívesen beszélgetek veled, ha van kedved hozzá.
Kérdezek is, ha nem bánod :)
GYEREKKORI EMLÉKEK:
Neked hány éves korodból vannak a legkorábbi emlékeid?
A legelső gyerekkori emlékeidre gondolok. Megírod őket pár sorban?
Üdv, Lajos
---------------------------------------------------------------------------
KÖVETKEZTETÉS.
A GYEREKKORI EMLÉKEK, kérdés egy jó kis "játék".
Alfred Adler individuál pszichológiájának része, Amit az "Életünk értelme" című könyvében fejt ki leghosszabban.
Hogyan látja az ember önmagát és a külvilágot, az egyén milyen értelmet talál az életben és milyen értelmet tulajdonít saját életének.
Nos, ezek után a következtetést már megtartom magamnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!