Dolgozott már valaki náluk ebben a pozícióban, tudna mesélni milyen volt? Az "akár" elérhető nettó 400 ezres bérért gondolom rengeteget kell dolgozni ez természetes, de amúgy milyen? Hangulat, kollégák, vezetőség stb. ?
Sorry, BRUTTÓ 400 ezer természetesen..., de a kérdés maradt. :)
2021. dec. 12. 22:49
2/9 anonim válasza:
Akár elérhető, magyarul majd valamikor 40 év hűség után a címkézősoron...
2021. dec. 13. 00:31
3/9 anonim válasza:
Elérhető, de műszakos biorobot munka. Nem igazán lehet lazsálni
2021. dec. 13. 09:08
4/9 A kérdező kommentje:
Az természetes, ahogy írtam is és gondom sincs vele inkább az ott dolgozók tapasztalata érdekel a mindennapok ( mert sok rosszat hallani Vezetőségről stb.)
2021. dec. 13. 11:52
5/9 anonim válasza:
Állítólag pár hónap után kirugdossák az embereket, csak hallásból tudom
2021. dec. 13. 15:43
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet benne valami, mert ma FB-on pont feldobta a hirdetésüket és már br 500ezer fölött fizet ( oké : csak "elérhető"), de kell ember folyamatosan, azért ez tényleg furcsa. Valami nagyon nincs rendben ennél a cégnél.
2022. szept. 19. 20:42
7/9 anonim válasza:
Nekem egy kollégám dolgozott náluk több mint 1 éve és azóta is csak a panaszt hallom tőle róluk. Aki volt normális vezető az elment onnan. Nagyon sok rossz tapasztalata volt náluk. Én azt mondom, ha nincs más nézd meg őket, első 3 hónapban úgyis próbaidős vagy, bármikor kiléphetsz, ott hagyod őket ha xar. Nem veszítesz semmit. Lehet azóta változott pár dolog, bár ha állandóan hirdet akkor valóban gyanús, mert valószínű kilépegetnek, ha meg ők rugdossák ki az embereket az is elég gyász dolog.
2022. szept. 19. 22:32
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi,ezt még decemberben kérdeztem azóta szerencsére jó helyen vagyok (január óta), hozzájuk nem mentem végül. Az egy dolog mennyi negatív írás jött privátban is, de baromi messze lettek volna tőlem és pl.: 6-kor kellett volna kezdeni én meg kocsi nélkül kb esélytelen volt kiérjek oda. Szóval nem kényelmi dolog volt hanem egyszerűen első villamossal nem értem volna be, aki kocsival jár(na) annak persze ez nem gond.
De köszi azért leírtad ez csak megerósít abban nem baj nem adtam a helynek esélyt sem. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!