Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pénzügyes/közgáz jellegű diák...

Pénzügyes/közgáz jellegű diák és gyakornoki munkák közt mennyire rossz, amit én találtam?

Figyelt kérdés
Csak bruttó 960 forintot fizet/óra, cserébe elég mennem heti 2 napon csak, ha akarok, viszont ha akarok heti 5 napon is mehetek. Viszont heti 2 nap alatt elvégezhetőnél nincs több munka, szóval ha akarom bemegyek heti 5 napon és abból 3 napon csak viszem magammal a laptopom és munkaidőben tanulok az egyetemre, vagy olvasok, vagy netezek és senkit nem zavar (a főnök mondta, hogy nyugodtan csinálhatom így). Magyarul semmit nem csinálok és arra is adják a fizetést. Ha heti 2 napon megyek az olyan havi 60 ezer forintot fizet, ha 5 napon az olyan 150 ezret. Igaz diák vagyok, nincsenek olyan igényeim és megélhetési költségeim mint felnőttként lesznek majd, szóval ezt is nézzétek ha véletlen felnőttként válaszoltok.
2021. dec. 11. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jó eséllyel sokat nem lehet belőle tanulni, de ha kell a pénz és neked így kényelmes akkor csináld.
2021. dec. 11. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne rossz? Szerintem nagyon is jó, ha a semmire is fizetnek. De jobban jársz, ha az üres időkben érdeklődsz más feladatok után is.
2021. dec. 11. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezért ez jó.
2021. dec. 11. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!