Ha van valami olyan szakmai tudásod, amire szükség van, akkor nem sokra van szükség. Akár több ajánlatod is lehet egyszerre. Én is már dolgoztam, mikor hívtak még máshonnan, hogy menjek, ha akarok.
2021. dec. 9. 12:10
22/31 anonim válasza:
Szerintem 5-10 között mostanság.
2021. dec. 9. 12:48
23/31 anonim válasza:
Hat, en palyakezdokent 3 helyre interjuztam, abbol 2 kulfold volt, es mindegyikre felvettek, vegul a hazait valasztottam.
Nemtudom atlagember voltam e diplomával és minimál tapasztalattal.
2021. dec. 9. 13:31
24/31 anonim válasza:
Rengeteg helyen keresnek árufeltöltőt vagy bolti eladót. Sokszor már az interjú után elkezdhetsz dolgozni. Ezért az általad átlagembernek nevezett emberkék simán elmehetnek dolgozni.
2021. dec. 9. 14:24
25/31 anonim válasza:
Hát én ugyan diplomás vagyok, de vagy 10-15 interjún biztos voltam 3 hónap alatt. Bejött egy ajánlat, azt el is fogadtam. Igaz, maga a kezdés nem mostanában lesz, de inkább várok még és legalább van egy fix helyem, minthogy bizonytalanságban keresgéljek még ki tudja mennyit.
Biztos vannak, akik 1 interjú után el tudnak helyezkedni, nekem kész tortúra volt.
2021. dec. 9. 14:58
26/31 anonim válasza:
Kérdező, ilyen hozzáállással 200 interjú is kevés lesz neki, de az átlag proli az az első lehetőséget elfogadja és keres tovább közben, nem válogat. Gondolom te most jöttél ki az iskola padból, szülők eltartanak és rinyálsz mindenen, ha nem akkor sajnállak, hogy ezen a szinten vagy még 30-40 éves fejjel.
2021. dec. 9. 15:50
27/31 anonim válasza:
Az átlag ember sík hülye. Ennek megfelelően valszleg 20-30 helyre kell interjúznia, mire felveszik valami lélekölő szalagdroid melóra, hiszen ezeknél egy pozícióra jelentkeznek 200-an.
De akinek egy kicsit is több esze van, mint egy szatyor lepkének, az nem izzad vért, mire felveszik.
Én egy éve váltottam. Négy pozira interjúztam, ebből kettővel ők kerestek meg, nem én adtam be. Négyből két helyre felvették volna, választottam.
2021. dec. 9. 20:17
28/31 anonim válasza:
Első interjú után felvettek gyárba érettségivel meg 3 év egyetemmel.
2021. dec. 12. 03:55
29/31 anonim válasza:
Ha interjura eljutsz legalabb van eselyed. Engem be se hivnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!