A munkáltató nem kellene állja az utazási költségeket, amikor a céges ügyeket intézem?
Napi 15-30 kilómétert jövök-megyek a városban és ez gyakran nem megoldható busszal, és olyankor kénytelen vagyok taxit, vagy éppen a férjem hívni ha épp szabad. Csak egy minimimális részét fizetik, a többit saját zsebből fizetem, mert azt mondják, hogy járjak céges autóval. Csakhogy nem szeretek vezetni és az az igazság, hogy elég béna is vagyok. A férjem nem mindig tud elvinni és már morog is miatta, hogy mindig őt rángatom, a taxi pedig nagyon drága.
Az utóbbi 2hónapban 76ezer forintot költöttem taxira és ebből csak 18ezret állt a cég, ami azt jelenti, hogy havi 29ezret költöttem a céges ügyintézésre a saját zsebemből + amit a férjem fuvarozott.
31: tényleg képtelen vagy belátni, hogy milyen lehetetlen dolgokat kívánsz...????
Legközelebb majd JÓzsi a kézbesítő azt mondja, hogy ő Bentley-t bérel sofőrrel a munkájához, és fizesse ki a cég, akkor arra te főnökként bólogatnál...???
Hat, ezt bizony megszivtad.
Sajat elhatarozasodbol dontottel ugy, hogy bar a lehetoseg, azaz a gepjarmu es minden ami kell hozza, az adott, de te inkabb taxiznal mert lusta / hisztis / bena vagy vezetni. Semmi problemat nem latok abban hogy a ceg nem fizeti az urizalasodat.
33: telitalálat ez az URIZÁLÁS kifejezés erre az esetre. :)
Grat. :)
"Erre csak azt válaszolták, hogy nekik mindegy, akkor oldjam meg ahogy akarom.'"
Csak én hiányolom a félmondatot, hogy "és kifizetjük önnek" ...????
Kérdező, nem vagy képes értelmezni egyszerű mondatokat! Meg sem kérdezem, hogy mit dolgozol...
> Csak én hiányolom a félmondatot, hogy "és kifizetjük önnek" ...????
*"csak ne lássam a bamba arcodat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!