Pénzügyi admin és pénzügyi gyakornok lényegében ugyanaz?
Pénzügyi gyakornok szeretnék lenni majd szakember. A hirdetés így szól: Admint keresünk pénzügyi osztályra.
Később akkor lehetek az? Állatában mindenki aljamunkával (szlennelés, adatrögzítés) kezdni gondolom. Vagy ez végig csak ilyen kisegítés?
Nem, nálunk a gyakornokok is full értelmes feladatokat csinálnak, csak nem kapnak annyi nyomást a határidők miatt, illetve nincs rajtuk felelősség. gyakornoknak veszik föl őket, nem adminnak, az adminos lányok business szupportot csinálnak lényegében.
Ilyen egész nap szkennelős rémtörténeteket csak hulladék, a kilencvenes években rekedt magyar cégekről hallottam, kis szerencsével átugorhatod ezeket a lépcsőfokokat (pláne hogy semmi haszna), nekem spec. sikerült, de mákom volt, csak az elején volt 3 hónap SAP-os könyvelésem egy ssc-ben, utána léptem onnan.
Küld el kérlek a hirdetést, a pénzügyi admin jó dolog is lehet, de rossz is, kiokoskodjuk mi lehet.
Siess egyébként, a jó cégek már kihirdették a 22-es nyári gyakornoki programokat, jelentkezz gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!