Nettó 820 ezer ma Magyarországon mennyit ér? Benne van a top50000-ben?
Én 20 százalékra.
Ez kb a németországi átlagbér.
Jobb cégnél a középvezetők simán kapnak ennyit, illetve a seniorok műszaki/pénzügyi/gazdasági/IT/orvosi területen.Utóbbi kettőnél meg még többet is.
Jó, de ha utána számolsz nem elég sokra.
Konkrétan tudsz belőle hitellel egy Budapesti nem túl nagy, nem feltétlenűl V. kerületi átlag lakást venni feltételezve, hogy a következő 20 évben is így keresel.
Fel tudsz nevelni 1-2 gyereket és mellette lehet kb egy 10 milliós autód, amit 5-6 évente lecserélsz.
Talán ez az élet is túlzás ezzel a fizetéssel.
Jónak jó, de nem nagy szám.
Szerintem ha egy ugyan ilyen kaliberű párt találsz (feltételezve hogy fiatal vagy) az elejétől kezdve rettenetesen sok pénzt jól befektettek, akkor 15-20 év múlva nagyon jól fogtok élni, de az sem biztos hogy top 50 ezer lesz, de mindeképpen átlagos ember szemszögéből gazdag lennél.
820 netto az szaros penz.
En 15 eve kerrstem ennyit.
Az igen csak éhbér
Normálisan bejelentve, vagy trükközve?
Amúgy átlagos embernek ( nem informatikus, mérnök, burkoló vállalkozó) ez álom kategória, németországban se rossz nettó fizu ez amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!