Párommal munkát szeretnénk vállalni az USA-ban, tapasztalatokra lennék kiváncsi?
Amerikában szeretnénk munkát vállalni párommal, nyelvet beszéljük, hosszú távra terveznénk.
Melyik munkaközvetítő cég megbízható, aki LEGÁLISAN tud munkába közvetíteni?
Gondolok itt a munkavállalói vízumra, ügyintézésre.
Ezekről a cégekről van valakinek tapasztalata?
eszakamerikai-munka.com(Budapest)
munkaamerikaban.hu(Miskolc)
Hát akkor tenni kell érte és hosszú távra gondolkozni. Hotelozás és könnyű út kizárva.
Pár éve amikor nézegettem akkor pl: nővéreket kerestek kinti munkára vízummal.
23-asnak igaza van, ha az ESTA-t megszeged soha nem fogod legalizálni magad, menekült státuszt meg európainak nem adnak.
Ha nagyon ki akarsz vándorolni és erre hajlandó vagy több évet áldozni, akkor irány Kanada (angol+francia nyelvtudással van esélyed akkor is, ha nem hiányszakmában dolgozol), és miután ott megkaptad az állampolgárságot, vállalhatsz legálisan munkát az USA-ban.
24
Jah csak Kanadába meg szponzor kell egy mosogatós segédmelósért meg senki nem fog kifizetni több ezer dollártlátatlanba utána meg vállalni értük az anyagi felelősséget. Ha van kint gazdag rokon akkor sima ügy, de másképp ott sem sokkal könnyebb.
Amerikában nagyon nehéz munkát vállalni legálisan. Szinte lehetetlen ha nincs speckó képesítésed amit egy amerikai állampolgár nem tudna elvégezni.
Feketénse ajánlott mert, ha netán dolgoznál is nem bíztos, hogy kifizetnek és amerika nagyon drága,hogy ingyen dolgozz.
Menekült státuszt felejtsd el. Európai vagy. Bármelyik másik európai országba eltudsz menni dolgozni és élni.
26
Ez már 15 éve így volt amikor én kimentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!