Párommal munkát szeretnénk vállalni az USA-ban, tapasztalatokra lennék kiváncsi?
Amerikában szeretnénk munkát vállalni párommal, nyelvet beszéljük, hosszú távra terveznénk.
Melyik munkaközvetítő cég megbízható, aki LEGÁLISAN tud munkába közvetíteni?
Gondolok itt a munkavállalói vízumra, ügyintézésre.
Ezekről a cégekről van valakinek tapasztalata?
eszakamerikai-munka.com(Budapest)
munkaamerikaban.hu(Miskolc)
A munkaközvetítő céget felejtsd el, mert az lehúzós feketemunka lesz.
Ha tényleg komolyan gondolnátok ezt az egészet, akkor utána tudtatok volna nézni hogy mivel jár az USA-ba való kivándorlás munka végett, és tudnátok, hogy ha nincs valami különleges hiányszakmátok, ami miatt az USA-nak feltétlen szüksége van rátok, akkor esély nincs rá hogy legális dolgozó vízumot kapjatok.
Szóval ez felejtős.
"szállodai munkában gondolkoztunk"
Erre garantálom neked hogy nem adnak dolgozói vízumot.
Ahol szállodai munkát ígérnek az USA-ba, az full fekete, kiutazol sutyiba turista vízummal, aztán feketén elmelózgatsz.
Nagyon sok weboldal, fb csoport(több ezer taggal) épül például Floridai szállodai munkákra, akkor ők mind kamu ESTA fekete munkát végeznek?
A közvetítők munkavállalói vízumot ígérnek ami legálisan hosszabbítható akár 3evig.
Ezek mind hazugságok lennének?
Szinte biztos.
Az USA így is tele van közép és dél-amerikai alacsonyan képzett menekültekkel, és illegális bevándorlókkal. Szerinted tényleg kell nekik még a kelet-európai kulimunkás is? De itt van az usa bevándorlási kormányzati portálja amit linkeltem, olvasd el.
Persze, értem amit írsz csak nekem hihetetlennek tűnik.
Mivel tudok biztosan rájönni, hogy nem fekete munka lenne a kozvetítőnél?
Akkor még egyszer.
Itt van leírva hogy milyen kvalitásoknak kell megfelelni hogy dolgozó vízumot kaphass az USA-ba. A szállodatakarításra való képesség nem tartozik ezek alá.
Ezek is mind hazugságok lennének?
Elvileg turizmus/vendéglátásban gyakori a H2B vízum, pl hotelekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!