Gyárban dolgozók, mennyi a fizetésetek?
It terület.
Br 700.
Rugalmas munkaidő.
Címkeszerkesztő (irodai meló) nettó 230 max :/
Nem becsülik meg az üzemi melósokat. Hiába irodába nyomod ott is. Szóval ha teheted kerüld nagy ívbe.
Szarfos. Rohadtul nem becsülik meg az embert, teljesen függetlenül attól, hogy mihez és mennyi mindenhez ért, mekkora a felelőssége stb.
Persze elvárják ,hogy minden tökéletesen működjön, hogy minenhez is érts, ha nagy szarban vannak akkor megy a puncsolás, de a fizetésen ez rohadtul nem látszik meg. A vicc pedig az, hogy pl. nálunk üzemi dolgozóként jobban lehet keresni, mint irodán, mivel ott csak az alapbér van meg kb. 3 havonta valami bónusz (de ez nagyon bizonytalan), üzemben pedig mindenféle bónusz, mozgóbér, pótlék megy még az alapbérre.
Karbantartó vagyok egy több ezer fős gyárban,átlagban nettó 270ezer a fizetésem,ebből kb 40-50ezer a műszakpótlék ami ugye változó mert 3 műszakos(bár van nappalos is).Ezen felül jár 30 ezer cafetéria,kevés negyedéves bónusz illetve év végén van bónusz ami kb egy havi fizetés.
Fizikai munka de nehéznek nem mondanám mivel elektromos vagyok,inkább mechanikusoknak nehezebb ilyen szempontból.
Én szereteki itt dolgozni,eddig az összes kollégám normális volt,persze ha nagyon keresnék lenne kivetnivaló de alapvetően nem vészes.
Én most gyeden vagyok, de mielőtt eljöttem szülni(2 éve) olyan 240-255 között volt a fizum. 2 műszak, Pest megye. Karácsonyra félhavi fizut szoktunk kapni.
Ezen kívül 3 havonta 15 ezer ft bónusz ha nem voltál betegállományban.
Előző vagyok
Amúgy az alapbérem 200 nettó.
Gépkezelő vagyok. Könnyű fizikai munka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!