Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten amint látom gyakori...

Budapesten amint látom gyakori a konyhai kisegítő állás nettó negyedmilliós fizetésért. Ez milyennek számít?

Figyelt kérdés
Természetesen semmi követelmény sincsen a munkaadók részéről, nem igényel végzettséget sem tapasztalatot. Ilyen szempontból milyennek számít egy nettó 250 ezres fizetés ebben a munkakörben? Tapasztalatok, vélemények?

2021. nov. 28. 19:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Budapesti vagyok, egy évvel ezelőtt tanárként 140 ezer nettót kerestem.

Vártam konyhára, 257 az alap + pótlékok is vannak, szóval 300 simán összejön hó végére. Nem bántam meg, hogy váltottam.

2021. nov. 28. 21:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

#11 ez így elég elkeserítő :(

Eszméletlen keveset kapnak frissdiplomás tanárok...

2021. nov. 28. 22:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Eszméletlen keveset kapnak frissdiplomás tanárok..."

Nem csak a frissdiplomások. A 10 éve dolgozó tanár bértábla szerinti alapbére még nem érti el a nettó 200-at. De én már úgy vagyok vele, hogy aki ennyiért a pályán marad, az nem is érdemel többet.

2021. nov. 28. 22:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Én jelenleg profession.hu-t használok, kedvenc álláskereső oldalam/alkalmazásom. Eddig összesen 2 állásra jelentkeztem, első még márciusban volt és ott másnap már csörgött is a telefonom. Pár napja megakadt a szemem egy álláson, egész jónak tűnik, állandó éjszakás és az alapbér bruttó 475 ezer környéke. Nettóban ez 310 körüli összeg. Ehhez még jön 50%-os műszakpótlék éjszaka végett + nettó 25 ezres feltöltés jár havonta egy kártyára, amit az adott boltban tudsz felhasználni vásárlásra, valamint 25 év alattiaknak megszűnik az SZJA, ami rám is vonatkozik, így számításaim szerint 400 ezer felett kereshetnék januártól. Friss hirdetés, most lesz 1 hetes. Kíváncsi leszek, hogy mi sül ki belőle, egyáltalán hívni fognak-e vagy sem. B tervnek nézegetem a konyhai melókat, mert tényleg egész sokat találtam nettó 250-ért minimum. Persze ha csak kipróbálnám, abba nem halnék bele. Próba cseresznye. Veszteni valóm szerintem nincs.
2021. nov. 28. 22:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Haver dolgozott konyhán: 250ért a beledet kihajtják, reggel 8tól este 10ig heti 4-5 napot is. Sőt az első 3-4 hónapjában alkalmi munkásként (2 cégen keresztül oldották meg, hogy havi 15 napnál többet tudjon menni). Szóval beteg se lehetett, szabija se volt. Végül 4 hónap után otthagyta.
2021. nov. 28. 22:58
 16/19 anonim ***** válasza:
23%

Mosogatok budai ètt.

Netto 340 Keresek.

A belem kidilgozom napi 9 ora.

Hetvegen taxizom

Az meg egy plusz 250.

Meg lehet elni ha akar az ember.

Nem otthon kell hokizni hanem munkara fel

2021. nov. 29. 18:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Nyilván azért ez nem olyan könnyű munka.
2021. nov. 30. 08:59
 18/19 anonim válasza:
90%
Az a szomorú hogy én 8 általánossal, konyhaikisegítők~nts többet kerestem mint egy friss diplomás tanár. Nagyon szar a helyzet Magyarországon fizetésügyileg meg szerintem amúgy mindenhogy. Akinek van egy kis esze az húz ki külföldre, mosógatósként jobban meg éri külföldön mint itthon diplomásként. Tanul az ember mint egy hülye x éven keresztül azért hogy még legyen az a sz@ros diplomája aztán keres kb 200 körül.
2021. dec. 3. 23:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, mi lett végül a 14es hozzászólásodban említett éjszakai munkával bevált?

Vagy a konyhai kisegítő?

2022. jan. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!