Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg lehet élni abból ha...

Semmixd321 kérdése:

Meg lehet élni abból ha vágónak tanulok?

Figyelt kérdés
Mert én élvezem a videó vágást bár még nem vagyok profi. (Úgy gyakorlok hogy az egyik öcsémnek fel veszi azt ahogy játszik és én meg meg vágom neki.) Meg lehet élni? Lehet úgy is hogy egy cégnél dolgozok? És esetleg mennyi fizetés várható pontosan?

2021. nov. 27. 21:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"Meg lehet élni abból ha vágónak tanulok?"

Abból biztos nem. Esetleg, ha majd dolgozol vágóként. De tényleg ne számíts rá, hogy olyan jól fogsz élni belőle.

"És esetleg mennyi fizetés várható pontosan?"

Alapból, szerintem bérminimum, vagy picit felette. Bruttó 260-320 eFt számszerűsítve.

2021. nov. 28. 14:13
 22/25 anonim ***** válasza:
56%

Ez a "csináld, amit szeretsz és a munkád lesz a hobbid" az egyik legnagyobb élethazugság, ami tévútra visz egy csomó embert.

Kérdező, multicégeknél lehet olyan pozíció, ahol meetingek anyagát vagy oktatóvideókat kell megvágni, kérdés persze, hogy meghirdetik-e egyáltalán ezeket vagy az ottani dolgozókat veszik át ilyen munkakörbe.

2021. nov. 28. 15:01
 23/25 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező, ha mindenki megfogadna a gyakorikérdésekes válaszadók tanácsát az egész világ vagy mérnök, vagy valamilyen szakember lenne.

Átmenet nincs a kettő között :)

2021. nov. 29. 09:29
 24/25 anonim ***** válasza:
55%
Igen meg villanyszerelő, burkoló meg ügyvéd, jogász, orvos jah és persze programozó, más nem létezik itt :D
2021. nov. 29. 10:54
 25/25 anonim ***** válasza:
74%
Gépkezelőt ki ne hagyjátok! 🤣🤣🤣
2021. dec. 6. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!